Habbo Valentijn Game

Habbo Valentijn Game

Hoi Habbo!

Er is zojuist speciaal voor Valentijn een nieuwe game online gekomen! In dit artikel leggen we uit wat je moet doen.

Stap 1: Sluit aan in een van de rijen. Links is voor de roze badge, rechts voor de rode. Een voorbeeld van de badge zie je direct in onderstaande afbeelding.

Stap 2 (linker rij): Het is de bedoeling dat je alle hendels over haalt. Dit moet wel in een bepaalde volgorde. Je werkt van links naar rechts. Let op: De hendel onder het hart is om het spel te resetten voor als je het fout hebt gedaan, als je het goed hebt gedaan moet je deze dus NIET overhalen! Als je alle 4 de hendels hebt overgehaald zullen de kleurtegels groen worden en moet je er op stappen.

Stap 2 (rechter rij): Het is de bedoeling dat je alle hendels over haalt. Dit moet wel in een bepaalde volgorde. Je werkt van links naar rechts. Let op: De hendel onder het hart is om het spel te resetten voor als je het fout hebt gedaan, als je het goed hebt gedaan moet je deze dus NIET overhalen! Als je alle 4 de hendels hebt overgehaald zullen de kleurtegels groen worden en moet je er op stappen.

Stap 3: Als je beide rijen voltooid hebt heb je alle haalbare Valentijn badges. Nu is het tijd om een leuke Valentijn te zoeken om deze dag mee door te komen, of heb je al een Valentijn? 😉

Geschreven door -ernst-w

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.