Habbo presenteert eerste President Builder (BAW) van Habbo NL/BE

Heey Habbo’s,

Vandaag heeft de Habbo Staff een nieuwe functie in het leven geroepen binnen het Builders At Work-project (BAW). We kennen nu de functie Master Builder al. Deze functie houdt in dat een Habbo voor een bepaalde periode als Habbo-bouwexpert kamers maakt voor zowel nationale als internationale BAW-evenementen. De Habbo Staff zet meerdere keren in een kalenderjaar deze BAW-vacature open, zodat zij kennis kunnen maken met nieuwe bouwtalenten. Indien een Habbo deze functie heeft gehad, kan deze Habbo, net als alle andere ex-Master Builders, vrijwillig door de Habbo Staff benaderd worden met het verzoek om (eenmalig) te assisteren bij het bouwen van een nationale of internationale BAW-event.

President Builder
Zoals in de inleiding wordt benoemd, bestaat sinds vandaag een nieuwe functie in het BAW-project. Ben je een Master Builder in Habbo geweest? Dan kan de Habbo Staff jou in de toekomst benaderen met de vraag of je President Builder in Habbo wil worden. Deze functie vergt veel verantwoordelijkheid, want als President Builder wordt de toegewezen Habbo ingezet op meerdere bouwprojecten. De Habbo Staff geeft bovendien aan dat deze functie alleen is weggelegd voor de beste bouwers van Habbo NL/BE.

Onze eigen Jenneben mag het spits afbijten, want zij is de eerste President Builder van Habbo NL/BE! Namens Habbofever willen wij Jenneben van harte feliciteren met deze functie en heel veel succes toewensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter