Habbo Memory Game – Speluitleg

Habbo Memory Game – Speluitleg

Hey Habbo’s,

Doe je weleens een sudoku, woordzoeker of kruiswoordpuzzel en heb je een geheugen die goed details onthoudt? Dan is de Habbo Memory Game een eitje voor jou!

Speluitleg Habbo Memory Game
De Habbo Memory Game is een klassiek spel, waarbij je geheugen op de proef wordt gesteld. Wanneer een level begint, krijg je voor een aantal seconden verschillende Habbo meubelsetjes op het speelveld te zien. De meubelsetjes zijn door elkaar gehusseld en verdwijnen al vrij snel uit beeld. Vervolgens moet je binnen een beperkte tijd de setjes bij elkaar zoeken door op de juiste kleurtegels te lopen (zie onderstaande afbeelding voor level 1). Nadat je alle setjes binnen de tijd hebt gevonden, word je beloond met de bijbehorende Badge van het level.

Habbo heeft 12 levels ontworpen, dus dat betekent dat je in totaal 12 Badges kunt bemachtigen. Bovendien kun je in het laatste level op 2 februari ook kans maken op een Groene Schildpad! De moeilijkheidsgraad neemt toe wanneer je in een hoger level aankomt. Vanaf maandag 22 januari tot en met vrijdag 2 februari opent er iedere dag een nieuw level. De levels van de Habbo Memory Game zijn tot uiterlijk 18 februari te spelen.


Memory Game – Central

De Badges

Habbo Memory Game – level 1 (niveau: makkelijk)

Geschreven door Guido??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.