Habbo is op TikTok!

Habbo is op TikTok!

Hey Habbo’s!

Habbo is te zien op social media platform TikTok! Maar wat is TikTok nu eigenlijk? TikTok laat verschillende filmpjes zien met een afspeelduur van 3 seconde tot 10 minuten, vooral onder de jeugdigen onder ons is TikTok een populair platform. Habbo kan natuurlijk niet uitblijven met het laten zien wat Habbo te bieden heeft.  Al op 2 september verscheen er een eerste video online maar vandaag werd de huidige community benaderd doormiddel van een artikel op de officiële website.

Deel je unieke kamers, stijlvolle outfits en onvergetelijke herinneringen met #Habbo om de Habbo TikTok-community te laten groeien!

Om dit te vieren heeft Habbo een uitdaging uitgeroepen. Het doel is om 15.000 volgers te bereiken op TikTok. Zodra dit is bereikt, ontwerpt en geeft Habbo een exclusieve gratis badge uit die de hele Habbo-gemeenschap kan verzamelen.


(Klik op bovenstaande afbeelding om de TikTok van Habbo te openen!)

 

Bijbehorende badge:

Geschreven door Kevin!.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.