Habbo Helpcentrum

Heb jij jezelf weleens afgevraagd hoeveel jij weet van Habbo Hotel? Heb je nog onbeantwoorde vragen liggen die je graag aan een expert wilt stellen? Maak dan kennis met het Habbo Helpcentrum. Dit is vanaf nu de centrale plek waar je terechtkunt met al je vragen!

Wat is het Habbo Helpcentrum?
Het Habbo Helpcentrum is als initiatief opgezet door Habbo NL/BE en is geopend sinds 4 maart 2020. In het Habbo Helpcentrum zijn erkende Habbo-experts aanwezig die jou verder kunnen helpen met vragen over Habbo Hotel en online veiligheid binnen Habbo. De erkende Habbo-experts, die de functie als Habbo Ambassadeur of Guardian uitvoeren, zijn geselecteerd door de Habbo Staff.

Wie zijn de erkende Habbo Ambassadeurs en Guardians?

Habbo Master Ambassadeurs
Cola-fless
Turti
.:Pienaar:.

Habbo Ambassadeurs
Supertippie
Wolveswisdom
Jura
Lowie
Freky30

Senior Helpers
Haaiii3
.:Pienaar:.

Guardians
Chindy
pimboishere
missrosa4488
osimono45
Framblij
Buildzone

De erkende Habbo-experts dragen ook de badge van het Habbo Helpcentrum. Je kunt ze herkennen aan de onderstaande badge.

Waar kunnen de Habbo Ambassadeurs en Guardians concreet bij helpen?
Habbo Ambassadeurs en Helpers kunnen jou helpen met:

Het beantwoorden van algemene vragen over Habbo Hotel;

Het beantwoorden van algemene vragen over online veiligheid binnen Habbo Hotel;

Advies geven in verschillende Habbo-situaties.

Wil je bijvoorbeeld graag weten hoe je vervelende Habbo’s in het hotel kunt vermijden, hoe het veiligheidsslot in Habbo werkt of simpelweg weten hoe de Catalogus functioneert? Deze type vragen kun je voorleggen aan een erkende Habbo Ambassadeur of Guardian. Verder bieden zij een adviserende rol en een luisterend oor. Heb je bijvoorbeeld een vervelende situatie ondervonden in Habbo en wil je graag je ei kwijt of advies opvragen? Zij kunnen in vele situaties advies geven, maar niet alle zaken voor je oplossen. Lees hieronder verder.

Wanneer moet ik de Habbo Helptool (de klantenservice) benaderen?
De Habbo Ambassadeurs en Guardians ondersteunen de Habbo Staff, maar vervangen hen niet. Voor bepaalde taken blijft de Habbo Staff verantwoordelijk en het aanspreekpunt. In de volgende situaties kunnen de Habbo Ambassadeurs en Guardians jou niet verder helpen en dien je altijd contact te zoeken met de Habbo Staff via de Habbo Helptool:

Het opvragen en wijzigen van persoonlijke gegevens in je Habbo-account;

Vragen over aankopen in Habbo Hotel (financiële informatie);

Vragen over verbannen, gehackte of verloren Habbo-accounts.

Habbo Ambassadeurs en Guardians zullen jou nooit om persoonlijke en financiële informatie vragen! Hiervoor dien je contact op te nemen met de Habbo Staff via de klantenservice: http://help.habbo.nl