Habbo Ambassadeurs


Een Habbo Ambassadeur zorgt ervoor dat er orde is in de openbare ruimtes. Habbo’s die zich misdragen kunnen door een Habbo Ambassadeur weggestuurd worden of zelfs een typeverbod krijgen wat verschilt van een uur tot zelfs 18 uur. Een Habbo Ambassadeur heeft ook de mogelijkheid om Habbo’s te (h)erkennen die minder als 2 maanden lid zijn van Habbo en hen te begeleiden door Habbo en ze te helpen bij hun vragen.


Een Habbo Ambassadeur herken je aan zijn Habbo Ambassadeur badge en daarnaast hebben ze ook vaak een effect aan waardoor de badge boven hun hoofd gloeit binnen Habbo. Ze kunnen ook te herkennen zijn aan hun gespreksbalk in Habbo. Ook hierin is een klein amba logo in verwerkt met de bijhorende typische blauwe stijl. Hierdoor kunnen nieuwe Habbo’s of Habbo’s die een ambassadeur zoeken ze sneller herkennen.

Ambasadeurs
Voor Habbo Ambassadeur is er geen sollicitatie of aanmelding formulier en worden er ook geen evenementen gehouden als er een nieuwe gezocht wordt. Indien er extra ambassadeurs nodig zijn of een huidige ambassadeur stopt ermee en hier hoort een nieuwe voor gezocht te worden dan zal de Habbo Staff op zoek gaan naar een Habbo die al een tijdje Habbo speelt, geen of nauwelijks een ban en/of typeverboden gekregen heeft, hoe hij/zij de helpertool gebruikt en uiteraard wordt er ook gekeken naar zijn/haar gedrag tegenover anderen. Indien ze iemand vinden die aan al deze factoren voldoet zal deze een e-mail ontvangen van de Habbo Staff en uitgenodigd worden voor een gesprek binnen Habbo.


Habbo Ambassadeurs kunnen Habbo gebruikers een alert sturen. Dit is een waarschuwing voordat er actie wordt ondernomen. Verder kunnen Habbo Ambassadeurs mensen uit de kamer wegsturen. Bijvoorbeeld wanneer een Habbo de kamer blokkeert. Een Habbo ambassadeur kan evenals ook een mute uitdelen. Indien een Habbo zich blijft misdragen kan deze een uur tot 36 uur een typeverbod hierdoor krijgen, afhankelijk van de ernst.

Cola-Fless
Ambassadeur sinds: 12 november 2014
Master Ambassadeur sinds: 31 oktober 2017

Turti
Ambassadeur sinds: 8 juni 2016
Master Ambassadeurs sinds: 3 juli 2019

.:Pienaar:.
Ambassadeur sinds: 10 maart 2022
Master Ambassadeur sinds: 28 oktober 2022

Supertippie
Ambassadeur sinds: 8 juni 2016

Jura
Ambassadeur sinds: 6 november 2020

Beeldige
Ambassadeur sinds: 6 november 2020

Lowie
Ambassadeur sinds: 6 november 2020

Freky30
Ambassadeur sinds: 6 november 2020

WolvesWisdom
Ambassadeur sinds: 6 november 2020

Waren ooit ambassadeur: !zenda!, Youka-Serty, Cool-Stuiver, Unknowndreams, Plakband, Twanio, 002, fdkajhl, Kersenvlaai, Slimmeke1, .:Red-Bull:., .Tets, Marioneke43, Melodrama, .:Pink-Girl:., Mr.mayhem2 & Iza620