VIP Visit: Krezip

Krezip_194x118_01VIP Visit: Krezip

Wat betekent het woord Krezip? Waar dromen de bandleden van? Had Bram echt een oogje op Hobba Cheery? En waar zijn de drumstokken gebleven?
Alles wat je altijd al wilde weten over Krezip kwam woensdag aan bod tijdens een spetterende live ontmoeting met de zes rockhelden. En alles werd door Radio 3FM ook nog eens live in de uitzending gevolgd.

Even voor vieren zaten alle zes de bandleden achter de computers in het kantoor van Habbo Hotel, om een live optreden te verzorgen in het Habbo Hotel. Toen om iets na 16.00 uur de deuren van de Krezipkamers in het hotel opengingen werd in de fankamers en het theater ook al een flink feestje gebouwd! Tot kwart voor vier namen de leden van de band uitgebreid de tijd om de Habbo’s in hun eigen kamers te ontvangen.

De mand van hond Diede was voor de gelegenheid in de kamer van Jacqueline neergezet, en Diede lag daar gedurende rustig te tukken – in de chaos.

Ook Astrid, de producent van het programma Wout! dat op 3FM te horen was, was erbij om verslag te doen. Astrid3FM had een prachtig rood Afro kapsel, waarmee ze op een gegeven moment zelfs Jacqueline in de schaduw zetten 😛

Om kwart voor vijf was het tijd om naar het Theater te verhuizen.

krezip1  krezip2  krezip3