Habbo Festival Battle Game 5: Backstage

Heey Habbo’s,

Ben jij al klaar voor de Habbo Festival Battle? De komende weken zal je samen met andere Habbo’s moeten strijden door deel te nemen aan verschillende Bohemian Games. De Habbo Festival Battle bestaat uit twee teams: Rock in Habbo en Habboroo. De taak is eenvoudig: zorg met je team ervoor dat zoveel mogelijk Habbo’s de badges uit de Bohemian games halen. De meter in het hoteloverzicht houdt bij welk team de meeste badges heeft gehaald. De linkerzijde is team Rock in Habbo en de rechterzijde team Habboroo.  Het team dat aan het einde van de maand de meeste badges heeft gehaald, wordt bekroond tot ‘Habbo Festival 2019‘. Daarnaast ontvangt het hele team een speciale badge en een Turquoise Panda. Wat maakt deze battle onderscheidend? Je krijgt een team toegewezen in plaats van dat je zelf jouw eigen team kiest.


De meter in het hoteloverzicht.

Habboroo
Het festival nam voor het eerst in de jaren 70 plaats en is langzaam maar zeker uitgegroeid tot een van de meest populaire festivals die er zijn. Veel van de aantrekkingskracht komt voort uit de mythe eromheen. Geloof of het niet, mensen zeggen dat het wordt achtervolgd door de ziel van Lady Gaia, een beroemde zangeres uit de jaren 80 die voor het laatst werd gezien tijdens haar laatste optreden in juni 1989. Het gerucht gaat dat ze elke vijf jaar graag het festival bezoekt om een aantal grapjes uit te halen met de festivalgangers. Wie weet? Misschien is dit het jaar dat Lady Gaia besluit om Habboroo opnieuw te bezoeken..

Rock in Habbo
Elk jaar komen er duizenden mensen van over de hele wereld bij elkaar om te luisteren naar de grootste bands en helemaal uit hun dak gaan! Op dit enorme muziekfestival kan je genieten van verschillende soorten muziek en kunst van over de hele wereld en overheerlijke gerechten en drankjes. Voor iedereen die naar Rock in Habbo gaat, hebben we één belangrijk advies: blijf altijd in de buurt van je vrienden. Je wilt ze namelijk niet kwijtraken in dit muziekale doolhof!


Stap 1: Draag de badge van jouw team.

Stap 2: Ga naar de juiste teamkamer.

Ben je lid van Rock in Habbo? Ga naar de [MFT1] Backstage kamer van Filomiena.

Ben je lid van Habboroo? Ga naar de [MFT2] Backstage kamer van Filomiena.

Stap 3: Sluit aan in de rij en wacht totdat je aan de beurt bent. Voor stap 4 t/m 11 heb je 1 minuut de tijd.

Stap 4: Haal een tiki slinger uit de mand met bloemetjes.

Stap 5: Ga op de bongos zitten om de tiki slinger aan Starlight te geven.

Stap 6: Ga op de wire hoekstuk staan.

Stap 7: Pak een sapje uit de Bubble Juice Blazer.

Stap 8: Ga naast Peaceful staan om haar het drankje te geven.

Stap 9: Ga voor de vieze borden staan en zeg ‘schoon‘.

Stap 10: Haal de verborgen vloerhendel over. Deze kan op 5 verschillende plekken staan.

Stap 11: Haal de vloerhendel over om je badge + beloning in ontvangst te nemen.

Team Rock in Habbo zal beloond worden met onderstaande badge + groene verf:

 +

Team Habboroo zal beloond worden met onderstaande badge + groene verf:

 +

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.