Habbo Festival Battle Game 2: Left no stone unturned!

Peace Habbo’s

Vandaag is de 2e game van de Habbo Festival Battle open! Aan de hand van deze uitleg behaal jij de badge en de groene festival verf (om te craften)!

Game 2: Left no stone unturned! (het spel werkt voor beide teams hetzelfde)

Je vriend Ted (Rock in Habbo) of vriendin Gaya (Habboroo) ben je kwijt geraakt toen je bent voorgedrongen om wat te eten te halen. Gelukkig zijn er mensen die je vriend(in) hebben gezien. Luister goed naar wat ze te vertellen hebben. Misschien zit er wel een aanwijzing in? 


Stap 1: Ga naar je juiste teamkamer

Ben je lid van team Rock in Habbo? Ga dan naar de [MFT1] Left no stone unturned kamer van Filomiena.

Ben je lid van team Habboroo? Ga dan naar de [MFT2] Left no stone unturned kamer van Filomiena.


Stap 2: De zoektocht kan beginnen! Loop naar Summer, zij vertelt je dat je naar de Bodyguard naast de snackdisplay moet gaan. Loop vervolgens naar de Bodyguard. Hij gaat je vertellen dat hij niet van zijn plaat af kan. Neem een Takoyaki van het Tokyo Snackkraam. 


Stap 3: Ga naast de uitsmijter staan met de Tokoyaki in je hand. Hij zal opzij gaan zodat je naar het Ticket Entree-kraampje kan lopen. Ga in dit kraampje staan om geteleport te worden naar de volgende stap!


Stap 4: Welkom bij een boze Buzz, hij wilt je helaas niets vertellen, de brompot! Gelukkig is er Clover die je wel wat meer kan vertellen over je vriend(in). Ga in de Festival Tent liggen en zeg *droomt*. Je vriend(in) zal nu verschijnen naast de tent. Daarna zal je geteleport worden naar de volgende stap in je zoektocht.


Stap 5: Van al dat dromen krijg je dorst! Gelukkig hoor je Jerry in de verte schreeuwen dat hij gratis biologische en verfrissende  ijsthee aanbiedt. Neem een Thee uit de Theetafel met Wortelthee. Ga vervolgens op het Groot navy kussen naast Moon zitten.


Stap 6: Jeetje, wat staat het water in je blaas hoog van al die ijsthee! Tijd om het toilet op te zoeken! Loop naar het Buitentoilet teleporter om een plasje te doen.


Stap 7: Je bent niet de eerste blijkbaar! De poetsvrouw is met vakantie dus de geur blijft lekker hangen! Gelukkig is er Stella die ondanks het ‘toiletaroma’ je kan vertellen waar je je vriend(in) kan vinden. Ze stuurt je door naar de waarzegster. Neem opnieuw het Buitentoilet teleporter om te vluchten!


Stap 8: Ga naar de Fortune Teller. De charlatan zal je niet voor niks vertellen waar je vriend heen is. Ze eist een heleboel credits, duckets en diamanten schilderijen. Ga naast haar staan en zeg op een ster van het festival. Je wordt nu geteleporteerd!


Stap 9: Men vertelt je dat je naar de tuinman op zoek moet gaan, hij weet meer over je verdwenen vriend(in).

Als je lid bent van Team Rock in Habbo: loop dan naar de voordeur.

Als je lid bent van Habboroo: neem een ijsje uit het ijskraampje, loop vervolgens naar de schuur teleport:


Stap 10: In deze kamer vertelt de tuinman je dat je vriend op de camping slaapt. Gefeliciteerd, game gehaald!


Game gehaald? Dan krijg je de teambadge Geen middel Onbeproefd laten! en Groene Festival Verf.

Badge van Team Habboroo

Badge van Team Rock in Habbo

Groene Festival Verf

De gamekamer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter