Habbo Festival Battle Game 1: Food Corner

Heey Habbo’s,

Ben jij al klaar voor de Habbo Festival Battle? De komende weken zal je samen met andere Habbo’s moeten strijden door deel te nemen aan verschillende Bohemian Games. De Habbo Festival Battle bestaat uit twee teams: Rock in Habbo en Habboroo. De taak is eenvoudig: zorg met je team ervoor dat zoveel mogelijk Habbo’s de badges uit de Bohemian games halen. De meter in het hoteloverzicht houdt bij welk team de meeste badges heeft gehaald. De linkerzijde is team Rock in Habbo en de rechterzijde team Habboroo.  Het team dat aan het einde van de maand de meeste badges heeft gehaald, wordt bekroond tot ‘Habbo Festival 2019‘. Daarnaast ontvangt het hele team een speciale badge en een Turquoise Panda. Wat maakt deze battle onderscheidend? Je krijgt een team toegewezen in plaats van dat je zelf jouw eigen team kiest. Ben je nog niet lid van een team? Ga dan naar stap 1 om je aan te sluiten bij een van de teams.


De meter in het hoteloverzicht.

Habboroo
Het festival nam voor het eerst in de jaren 70 plaats en is langzaam maar zeker uitgegroeid tot een van de meest populaire festivals die er zijn. Veel van de aantrekkingskracht komt voort uit de mythe eromheen. Geloof of het niet, mensen zeggen dat het wordt achtervolgd door de ziel van Lady Gaia, een beroemde zangeres uit de jaren 80 die voor het laatst werd gezien tijdens haar laatste optreden in juni 1989. Het gerucht gaat dat ze elke vijf jaar graag het festival bezoekt om een aantal grapjes uit te halen met de festivalgangers. Wie weet? Misschien is dit het jaar dat Lady Gaia besluit om Habboroo opnieuw te bezoeken..

Rock in Habbo
Elk jaar komen er duizenden mensen van over de hele wereld bij elkaar om te luisteren naar de grootste bands en helemaal uit hun dak gaan! Op dit enorme muziekfestival kan je genieten van verschillende soorten muziek en kunst van over de hele wereld en overheerlijke gerechten en drankjes. Voor iedereen die naar Rock in Habbo gaat, hebben we één belangrijk advies: blijf altijd in de buurt van je vrienden. Je wilt ze namelijk niet kwijtraken in dit muziekale doolhof!


Stap 1: Ga naar de [MFT] Habbo Festival Battle kamer van Filomiena.


Stap 2: Stap bij de blauwe kleurplaat op de rollers. Zodra je op de kristallen stoel zit, dan klik je op de groene button. Let op: je wordt willekeurig toegewezen naar één team. Je zit in team Habboroo of team Rock in Habbo. Zorg bij elke game ervoor dat je de badge van jouw team draagt, want anders krijg je geen toegang tot de kamer.


Team: Rock in Habbo

Team: Habboroo


Stap 3: Ga naar je juiste teamkamer.

Ben je lid van team Rock in Habbo? Ga naar de [MFT1] Food Corner kamer van Filomiena.

Ben je lid van team Habboroo? Ga naar de [MFT2] Food Corner kamer van Filomiena.


Stap 4: Het spel werkt bij beide teams hetzelfde. Je staat in de wachtrij, omdat je honger hebt. Je besluit om voor te dringen. Dit gaat niet zonder slag of stoot, want je moet het parcours afleggen om aan de overkant van de kamer te komen. Zodra je aan de beurt heb je 1 minuut de tijd om de groene kleurtegel aan de overkant te bereiken.

Het spel werkt als volgt:

  • Blijf op de rollers en haal de hendels over om de bots uit het pad te verwijderen.
  • Raak het witte zand met de kerstballen niet aan. Wanneer je van de roller glijdt en op het zand terechtkomt, dan word je teruggestuurd naar de wachtrij.
  • Ontwijk de volgende meubels die over het parcours bewegen: zwarte kolen, propjes en de groene handtas. Raakt een van deze meubels jou aan, dan ben je ook af.
  • Een uitsmijter kan in het parcours verschijnen. Deze probeert jou te achtervolgen. Ben je gepakt door de uitsmijter? Dan ben je ook af en moet je opnieuw aansluiten in de rij.

Zodra jij het spel met succes haalt, word je beloond met de team badge Geen Tijd Om Te Wachten en Groene Festival Verf.

 


Badge van team Habboroo

Badge van team Rock in Habbo


Groene Festival Verf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter