Habbo feest van het jaar

Habbo feest van het jaar! BAW_minipromo

De eerste paar (zware) school weken zitten er alweer op en dus is het tijd voor een feestje! Alle clubs zijn hiervoor uitgenodigd, maar het probleem is dat ze dit zelf nog niet weten. Aan jou de taak om dit nieuws als een lopend vuurtje te laten verspreiden door het hotel. Maak een uitnodiging voor het feestje door een video te maken.

Je mag met deze videocompetitie meedoen met maximaal 4 Habbo’s. Nodig dus je beste vrienden uit, zo lijkt jullie uitnodiging al een feestje op zich. Of je  vrienden nou bij de Alpha, Beta of Gamma club zitten, het maakt allemaal niet uit, je kunt gewoon samen meedoen aan deze competitie. Vergeet in je video uitnodiging niet te vermelden wanneer het feestje wordt gehouden, waar het feestje wordt gehouden en vergeet ook zeker niet om jullie Habbonamen te vermelden.

HU015Is je video van maximaal 30 seconden klaar, upload hem dan op youtube en stuur de link van de video op naar [email protected] Meedoen kan tot vrijdag 19 september. De Habbo’s met de beste video zullen worden beloond met een badge en punten scoren voor hun club.

 

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.