Habbo Duitsland heeft tijdelijk geen Habbo Ambassadeurs

Howdy Habbo’s!

Gisterenavond was er eventjes ophef nadat fansite Puhekupla beweerde dat het Habbo Ambassadeurs project zou opgeschorst worden en Habbo Duitsland het eerste hotel is waar het project stop gezet werd.
Wij zijn dit gaan natrekken en kwamen dankzij de Habbo Ambassadeurs van Habbo Duitsland erachter dat dit niet het geval is.
We hebben toen nog heel even gewacht met jullie dit laatste nieuws te brengen tot we voldoende en juiste informatie verzameld hadden.

Wat is er dan wel aan de hand?
In Habbo Duitsland heeft de hotel manager besloten om alle ambassadeurs uit het team te zetten. Hun badge en rechten zijn allemaal ontnomen en deze Habbo Ambassadeurs hebben hierover allemaal een e-mail ontvangen.
Er waren al even problemen in Habbo Duitsland en ook de ambassadeurs hadden daar erg vaak conflicten onderling, maar ook evengoed met de staff waardoor er niet echt een goede werking was.
Habbo Duitsland heeft daarom beslist hier helemaal opnieuw te beginnen met het Habbo Ambassadeurs team en op zoek te gaan naar nieuwe mensen hiervoor. Ze laten hierbij ook weten dat eventueel enkele Habbo Ambassadeurs die ontslagen zijn evenveel kans maken op terug een plekje in het Habbo Ambassadeurs team.
Het is verder niet de bedoeling dat dit in andere hotels ook zal gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter