Habbo designers aan het woord: Sprookjesachtige Pasen

Howdy Habbo’s!

Nog heel even en er komt een grote campagne aan op Habbo. Niet alleen gaat Pasen centraal staan, maar het gaat ook een echt magisch sprookjesthema krijgen. De designers van Habbo hebben hard gewerkt om mooie creaties te maken.
Hieronder vind je een uitgebreid interview met Sparkaro, MrCroissant, Kukuyit en DollsEyes, de mensen die steeds voor ons de leukste nieuwste meubels, kleding en accessoires maken.

Q: Hallo Habbo Designers! De sprookjesachtige Pasen meubellijn is gebaseerd op sprookjes en het magische bos. Hebben jullie zelf een favoriete sprookje? Zoja, de welke?
Sparkaro: Hallo! Ik hou van veel elementen uit verschillende sprookjes, dus het is moeilijk om een ​​favoriet te bedenken, maar ik zou waarschijnlijk zeggen Alice in Wonderland. Ik hou van het idee dat een personage in een magische wereld terechtkomt en op avontuur gaat met veel vreemde en wonderlijke wezens.
Kukuyit: Ik vind het sprookje ‘De haas en de schildpad’ echt leuk, het is een heel eenvoudig en kort verhaal, maar bevat veel zingeving en levensleer. Ook schildpadden zijn zo cool – heb je namelijk ooit er al eens eentje een aardbei zien eten?
DollsEyes: Ja, weet je wat.. Ik heb er nog nooit eerder over nagedacht, maar ik denk dat ik altijd al dol ben geweest op Alice in Wonderland. Het heeft zeer veel coole personages en lijkt meer op te leveren dan het reguliere moralistische formaat dat sprookjes meestal volgen.
MrCroissant: Het moet waarschijnlijk Jaap en de bonenstaak zijn. Een enorme toren van een plant die leidt naar een kasteel in de lucht – klinkt als een geweldige vakantiebestemming. Ook: “Fee-fi-fo-fum!” (Fee fi fo fum, uitroep van de reus toen hij mensenvlees rook uit het sprookje “Jaak en de bonenstaak”.)

Q: Welke meubels hebben jullie gemaakt? Welke vond je het leukste om te maken?
Sparkaro: Ik heb een aantal meubels gemaakt met betrekking tot de sprookjes uit boeken, waaronder de Ravenous Wolf en Fairy Prince. Het meubel dat ik het leukst vond om te maken, was waarschijnlijk de regenboogwoud vogel – het was leuk om in pasteltinten te animeren en kleuren.
Kukuyit: De dingen die ik heb gemaakt zijn de set van drie wezens op waterbasis en een paar kledingstukken, waaronder het bladerrijk haar en het bloemblaadjeskleed. Ik vond het het leukst om de fluisterende boom het meest te gebruiken, omdat het meer gedetailleerde pixelwerk behoorlijk therapeutisch kan zijn.
DollsEyes: Ja, ik heb het druk konijn gemaakt, baby en volwassen Ents, boomrijke draak, bloemen paardenstaart, Sprookjesbos schommel en de betoverde vos Outfit. Mijn favoriete te maken was absoluut de boomrijke draak!
MrCroissant: Onder andere maakte ik de Baby Beer uil en zijn evoluties. De magische rapen waren mijn favoriete dingen waar ik aan werkte. Het was leuk ze elk een persoonlijkheid te geven met hun dansjes.

Q: Welk meubel van deze meubelreeks vind je het allerleukste?
Sparkaro: Mijn favoriet is de boomrijke draak! Ik denk dat het ontwerp met de bladerige bloem erop erg leuk is.
Kukuyit: De magische rapen zijn mijn favoriet. Ze zijn zo klein, gelukkig en schattig!
DollsEyes: De boomrijke draak! (Ik vind hem gewoon heel erg leuk haha.)
MrCroissant: Mijn favoriet is de achtergrond van het sprookjesbos. Het vullen van een kamer met hen creëert zo’n geweldig gevoel van sfeer en maakt de sfeer rond het sprookjesbos thema echt af.

Q: Jullie hebben voor jezelf een meubel schets gemaakt. Hebben jullie in het bijzonder ergens je inspiratie vandaan gehaald? Bijvoorbeeld een bepaald spel, film of boek?
Sparkaro: Ik tekende de watervoerende draak, die gedeeltelijk geïnspireerd was door de drakenvorm van het personage Haku van Spirited Away. Spirited Away is een van mijn favoriete films.
DollsEyes: Voor mijn ontwerpen werd ik zeker geïnspireerd door de Spiderwick Field Guide. Ik heb het als kind altijd in de bibliotheek gelezen! Ik heb ook inspiratie gehaald uit de Dragonology-serie. De kunst in beide boeken is geweldig!
MrCroissant: Verschillende conceptartiesten uit Dungeons & Dragons waren inspiratie voor mijn kijk op de berenuil. “Lava” – de Pixar Short – was een invloed bij het schetsen van de waarzeggersteen.

Q: Sketches van linksboven klokgewijs..
DollsEyes: Ik dacht altijd dat het cool zou zijn als roodkapje de wolf dood in plaats van andersom.
Kukuyit: Ik tekende een habbo die de nieuwe bloemblaadjesjurk draagt.
Sparkaro: Bonnie in Habboland
MrCroissant: In plaats van de ‘Gans die het gouden ei legde’, hier is de ‘gans die het betoverde ei legde’!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter