Habbo Campagne – November 2023

Habbo Campagne – November 2023

Hey Habbo’s!

Het is weer november, dat wil zeggen een nieuwe maand en dus een nieuwe campagne! Maar buiten die nieuwe maand is ook de klok verzet wat wil zeggen dat de dagen weer een stukje korter zijn en het sneller donker is, het is wintertijd! Tijd om dus de kaarsjes in huis weer aan te steken en lekker onder een fleeze-deken de komende bundels, zeldzaamheden, kledingstukken en andere toffe items te bekijken.

Buiten de standaard nieuwtjes komen er deze maand weer een tal leuke dingen naar Habbo toe, zo komt er een Lila Ijsmachine, een Credit Meubi en zullen er gloed nieuwe bundels gaan verschijnen! Het staat allemaal vermeld in dit campagne artikel!


Meubels

 

Zeldzaamheden:
Bijbehorende badges: Onbekend Onbekend Onbekend

 

De campagne bevat een nieuwe, zeldzame klassieker: Lila Ijsmachine
Kan op elk moment van de maand worden gelanceerd.

Verkrijgbare Kledingitems:

 

Bundels

 

Terugkerende Bundels zijn vernieuwd en voorzien van een gloednieuwe bijbehorende badge. Foto’s en dus inhoud van de bundels is mogelijk anders dan de vernieuwde versie.


Open dit tabblad om de bundels te bekijken!
NIEUW: IT-verjaardagspakket – Laten we de 10e verjaardag van de opening van het Italiaanse hotel vieren! Het is ongelooflijk hoe de tijd verstrijkt. Ontvang vandaag nog uw feestpakket! Aangemaakt door: =Naples.Devil= (habbo.IT)

Prijs: Onbekend

Bijbehorende badge:


NIEUW: Onheilspellend Arcade Bundel  Ontvang je Animatronic Eddie Mask en Arcade Character Cap om te gebruiken op Habbo tijdens Habboween! Je kunt ook genieten van iets lekkers in het spel: Ontwijk de Cupcakes. (gemaakt door Jenneben – habbo.nl)

Prijs: 99 CR Klik hier om het artikel van deze bundel te bekijken.

Bijebehorende badge:


TERUGKEREND: Sterrenwacht Bundel (07/11 – 14/11) Oefen je astronomische vaardigheden op een stille, vredige plek. Wordt geleverd met EXCLUSIEVE Astronomische Telescopen! (Gemaakt door Frission Habbo.COM)

Prijs: 99 CR Klik hier om het eerdere artikel te bekijken.

Bijbehorende Badge:


TERUGKEREND: Dierenwinkel Bundel (14/11 – 21/11)  Houd je van mascottes? Mis dit pakket niet! Koop er een en ontvang een EXCLUSIEVE Pet Shop Showcase.

Prijs: 199 CRKlik hier om het eerdere artikel te bekijken.

Bijbehorende Badge:

Onbekend


TERUGKEREND: Dierenasiel Bundel (16/11 – 23/11) – Deze nieuwe versie van het Day of the Dead Pack, oorspronkelijk uitgebracht in 2014, is gemaakt door Nesseria (Habbo FR). GLOEDNIEUW en exclusieve badge inbegrepen!

Prijs: 99 CRKlik hier om het eerdere artikel te bekijken.

Bijbehorende badge:

NTB


VERNIEUWDE: Vernieuwde Regenachtige Dag 2.0 Bundel (21/11 – 28/11) 

Prijs: NTB CR –  Er is nog niets bekend over deze bundel.

 

Bijbehorende badge:

NTB


TERUGKEREND: Winterkasteel Bundel (28/11 – 05/12) Het is zo koud in dit paleis dat je pixels kunnen bevriezen als je niet genoeg beweegt. Wordt geleverd met een exclusief embleem! Gebouwd door Frission (.COM)

Prijs: 199 CR Klik hier om het eerdere artikel te bekijken.

Bijbehorende badge:

NTB


Overig en bijzonderheden
LTD: Hoorns van de Kosmos Badge: Onbekend
Credit Meubi: (500CR) Badge: Onbekend

 


Craften

 

Alle sterrenbeelden zijn beschikbaar! Ze zijn niet enkel goed om de donkere nachten in Habbo te verlichten, ze zijn ook essentieel om GLOED NIEUWE items te craften!

Je kan op de volgende dagen je Sterrenbeelden in de Catalogus halen:
• 02/11 – 03/11
• 09/11 – 10/11
• 16/11 – 17/11
• 23/11 – 24/11


Wist je dat jouw sterrenbeelden zich kunnen omtoveren in andere objecten? Natuurlijk als je de juiste combinaties hebt.
Als je onderstaand recept gebruikt kan je GLOEDNIEUWE kledij en meubi items maken, zelfs je eigen Cosmo de Heelal Draak. Het vergt veel vaardigheid om dit items te craften, maar zeker de moeite waard!
De Sterren Craft Tafel zal gelanceerd worden op 2 november, deze zal verwijderd worden uit de verkoop op 1 december. Bekijk de volgende recepten:

Recepten Afbeelding

Craft alle 11 items om prijzen te winnen!

Als je alle items binnen een Quest craft, dan krijg je een badge voor elk van hun! (3 in totaal)

Niet te vergeten, als je alle 11 items craft, zal je automatisch een Jade Baby Pinguïn ontvangens als speciale prijs voor je grote inzet!

Belangrijk:
Hier kan je meer informatie terug vinden over de Quest Features. Let op, dat de Quest niet werkt op de Moderne Client of op de app.

Je hebtt de desktop versie of de Classic client nodig om de quest te activeren alvorens je start met craften. Anders zal je je voortgang NIET OPGESLAGEN WORDEN Kom hier meer te weteen over de Quest features, inclusief hoe je de Quests moet activeren.

Je zal voor de quest de items in een specifieke volgorde moeten craften. Let op welk specifieke item je moet craften volgens de quest!

 

Bijbehorende badges:
Craft Tafel:

 


20% korting op Huisdieren!

 

Mogelijk krijg je 20% korting deze maand op huisdieren, wat precies de korting verder inhoudt is niet duidelijk, houd daarom de website en de catalogus goed in de gaten!

Bijbehorende badge:

Onbekend


Black Friday Aanbieding

 

Bemachtig deze vrijdag de nieuwste console – Golden H-Station!
Bekijk de aanbieding in het blackfriday-thema op 24 november in de Habbo Shop en ontvang ook een heleboel gloednieuwe Melkweg vloeritems.


Badge Overzicht

 

 

 

Er zijn nog badges Onbekend dat wil zeggen dat deze later toegevoegd gaan worden. De badges zijn dan nog niet geüpload binnen Habbo NL/BE.

Geschreven door Kevin!.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.