Habbo 2020: alle informatie in één overzicht (liveblog)

Heey Habbo’s,

Zoals je weet, is Habbo druk bezig met het bouwen van een vervangende client voor 2020. Graag willen wij in dit artikel een overzicht creëren, zodat je in één oogopslag de belangrijke veranderingen kunt lezen. Wij updaten dit artikel regelmatig, waardoor je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Houd daarom geregeld dit artikel in de gaten!

Wat weten we tot nu toe?
Dit is wat wij tot nu toe weten:

  • De vervangende client is klaar en live, voordat de ondersteuning van Flash Player stopt op 31 december 2020.
  • De nieuwe Habbo-client wordt gebouwd met de technologie Unity.
  • De eerste preview van de nieuwe Habbo-client is voor de desktopversie (de computer) en niet voor de mobiele versie.
  • Bestaande Habbo-accounts blijven in de nieuwe Habbo-client beschikbaar.
  • De bestaande functies worden geïntegreerd in de nieuwe client. Daarnaast zullen er nieuwe functies komen.

Officiële berichten vanuit Habbo op social media

7 oktober 2019: Habbo laat haar eerste sneakpreview zien van de nieuwe Habbo-client. Deze preview is voor de desktopversie (computerversie).

12 september 2019: Habbo meldt op Twitter welke garanties aan de Habbo’s worden geboden. In de nieuwe Habbo-versie zullen bestaande functies behouden blijven, maar komen er ook nieuwe functies bij.

4 september 2019: Habbo haar eerste post waarin medegedeeld wordt dat haar ontwikkelaars hard werken aan een vervangende client.

Our developers are working on a replacement client, due to release before support for Flash ends on leading browsers like Chrome and Firefox.Are you looking forward to seeing what we've been working on?

Geplaatst door Habbo op Dinsdag 3 september 2019


Aanvullende informatie vanuit Habbo

11 oktober 2019: In de onderstaande tweet heeft de Habbo Staff gereageerd op een gerucht dat rondging. Het gerucht was dat de Habbo Marktplaats in 2020 zou gaan verdwijnen. Habbo geeft aan dat het gerucht niet waar is en roept Habbo’s op om niet zomaar naar allerlei geruchten te luisteren. Volg daarom altijd de officiële socialmedia-kanalen van Habbo!

8 oktober 2019, 10.57: De Habbo Staff geeft reactie op feedback van een Habbo, omdat er veel gereageerd werd op het aantal diamanten dat in de Habbo-portemonnee zit. Habbo geeft aan dat het aantal diamanten op de sneakpreview niet representatief is en niet in het beeld thuishoort van de huidige Habbo-economie. Het betreft een testaccount van Habbo. Dit betekent voor de nieuwe Habbo-client dat er geen grote afwijkingen gaan plaatsvinden in het aantal diamanten dat een Habbo kan bemachtigen.

8 oktober 2019, 10.39: De Habbo Staff geeft op verschillende tweets de onderstaande feedback. Habbo gaat over de komende maanden meer uitleg geven over de nieuwe functionaliteiten die in de sneakpreviews getoond worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter