Globale Habbo-competitie Duimelijntje

Heey Habbo’s,

Vandaag heeft Habbo een nieuwe globale Habbo-competitie gestart! In dit artikel lees je wat de competitie inhoudt, welke spelregels er gelden en welke prijzen je kans op kunt maken.

Wat houdt de globale Habbo-competitie in?
Het is de bedoeling dat je een foto tweet van een kamer die gebaseerd is op het sprookje van Duimelijntje. Met andere woorden moet je een kamer bouwen die duidelijk verwijst naar het sprookje van Duimelijntje. Zodra je jouw kamer compleet hebt, dan tweet je de screenshot + de kamerlink onder vermelding van de volgende hashtag: #HabboFairytale.

Wat kun je winnen?
Laat je creativiteit erop los, onderscheid je ten opzichte van de anderen door unieke elementen in je kamer te verwerken. Maar houd in het achterhoofd dat de associatie met Duimelijntje duidelijk af te leiden is uit je kamer. Uit alle inzendingen kiest Habbo een top 5 van beste kamers. De Habbo’s uit de top 5 worden beloond met een exclusieve Verhalenboek Habbelijntje en een exclusieve badge. Daarnaast kiest Habbo nog 25 andere kamers uit. De winnaars van deze kamers worden alleen beloond met een exclusieve badge. Zij vormen dan samen de top 30 beste kamers.

Spelregels
Tot slot is het belangrijk om de spelregels te vermelden. De voorwaarden waaraan je moet houden bij deze competitie zijn als volgt:

  • Tweet de screenshot van de kamer + de kamerlink onder vermelding van de hashtag: #HabboFairytale
    Hierdoor kan Habbo filteren wie allemaal heeft meegedaan, omdat de competitie geldt voor alle hotels.
  • Meedoen aan de competitie is mogelijk tot zondag 14 april 23.59, want in de tweet van Habbo staat dat de inzending vóór 15 april verstuurd moet worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter