Gezellige Sinterklaas Kamer Competitie

Gezellige Sinterklaas Kamer Competitie

Sinterklaas is weer aangekomen in ons land en de goede, oude man komt ook een bezoekje brengen aan Habbo Hotel. Om Sinterklaas welkom te heten in Habbo, is Habbo op zoek naar de gezelligste kamer waar Sinterklaas zich thuis kan voelen. Het thema van de kamer moet gezelligheid zijn. Verder mag jij helemaal zelf bepalen wat voor kamer jij wilt maken, zo lang het maar gezelligheid uitstraalt!

Meedoen met deze kamercompetitie kan tot en met Woensdag 27 november 23:59 uur. Maak een screenshot van jouw kamer en stuur deze via Twitter met de hashtag #HabboSinterklaas en tag ook het Twitter account van Habbo NL/BE (@Habbo_Staff). Indien je geen Twitter hebt, kun je ook jouw screenshot opsturen naar de competitiemail ([email protected]). Vergeet in beide gevallen niet om je Habbo-naam te vermelden. Iedereen die meedoet met de kamercompetitie wordt beloond met een geelbruine panda. De top 10 ontvangt naast de geelbruine panda ook nog een badge.

Daarnaast heeft Habbo een nieuwe manier van de winnaar keuze, namelijk het Semi-Democratische stemmen. Gisteren maakte zij op Twitter al bekend dat er een nieuwe manier van winnaar keuze aan ging komen. Vandaag in het Gezellige Sinterklaas Kamer Competitie nieuwsbericht dat je kunt lezen op de homepage van Habbo is hier meer duidelijkheid over gekomen. De Habbo Staff zal de 3 beste kamers uitkiezen. Één van deze drie kamers zal uitgeroepen worden tot hoofdwinnaar. Wie die hoofdwinnaar uiteindelijk wordt, bepaal jij! Vanaf Vrijdag 29 november zullen de 3 beste kamers in de navigator verschijnen onder het kopje ‘nieuw’. Vervolgens kun je tot en met Zondag 1 december in Club NX een poll invullen. Via deze poll kun jij stemmen op de beste kamer. De hoofdwinnaar wint naast de geelbruine panda en de badge ook nog eens een Sinterklaas Furni Pack!

Veel bouw plezier en laat het stemmen beginnen!

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.