De games

Welkom bij de pagina van de HabboFever Games. Op deze pagina vind je alle nodige informatie die je nodig hebt om alle games/spellen te kunnen spelen op Habbo. Hieronder volgt een uitleg van de beschikbare HabboFever Games. Daarbij hebben wij spelregels opgesteld waar iedere Habbo zich aan moet houden die aanwezig is in een van onze gamekamers. Deze spelregels staan onderaan deze pagina.

Hoger of Lager

Bij Hoger of Lager is het de bedoeling dat je raadt of het volgende getal wat de host draait hoger of lager is dan het getal daarvoor. Is het getal bijvoorbeeld 3 en denk jij dat er 1 of 2 gedraaid wordt, ga dan bij lager staan. Denk jij dat er 4, 5 of 6 gedraaid wordt, ga dan bij hoger staan. Als het getal hetzelfde is als de vorige wordt er opnieuw gedraaid. Als het getal 1 of 6 is wordt er een nieuw getal gedraaid, voordat je hoger of lager kunt kiezen. Het spel gaat door totdat er één winnaar over is.

Zeus vs Hades

Zeus vs Hades is een spel waarbij je geluk moet hebben. Stap op de Banzai Teleport en je zult geteleporteerd worden naar Zeus (hemel) of naar Hades (hel). Als je bij Hades terecht komt ben je af. Kom je bij Zeus, dan mag je nog een rondje door. Het kan zijn dat er bij dit spel geen winnaar is.

Ezeltje Vertrekje 

Ezeltje Vertrekje is een spel gebaseerd op geluk. Hierbij heb je het geluk niet zelf in handen. Alle ezels  hebben een getal van 1 t/m 6. De host dobbelt een getal. Is het getal 4, dan gaat ezel nummer 4 één stapje vooruit. De ezels die als eerste aan de overkant is wint! Het is niet toegestaan om een ezel te stelen.

Koelkastenrace 

Bij deze koelkasten game is het de bedoeling dat jij zo snel mogelijk hetzelfde item pakt als de host en terug rent naar je stoel. Wie als laatste terug zit op zijn/haar stoel of het verkeerde item heeft, is af.

Dangerpod

De spelers mogen meerdere kleuren ‘pods’ kiezen die gevaarlijk zijn. De host stelt elke ronde deze nieuwe kleuren in via wired. Als jij op een pod komt die is aangegeven als gevaarlijk, ben je helaas af. Het kan zijn dat er bij deze game geen winnaar is.

Ballonnenspel 

Bij het ballonnenspel zijn er vier kleuren ballonnen: oranje, roze, groen en blauw. De kleur van de ballon geeft aan naar welk vak je mag gaan. De game host pakt zelf ook een ballon. Heb jij deze kleur, dan ben je af. De laatste die overblijft wint het spel.

Jungle Quiz

Dit spel is in een jungle kamer gemaakt, de vragen gaan over van alles, over bijv. HabboMix, HabboFever, Habbo zelf en algemene vragen. Het is de bedoeling dat je het juiste woord raad, als je dit zegt wordt je geteleporteerd en ben je door. Per ronde valt er iemand af die het woord niet weet of als laatste er is. De winnaar krijgt 2credits & een punt op het scorebord. Als extra element om het voor de 1e die het goed heeft leuker te maken is: een extra leven. Dit extra leven kun je krijgen door als 1e het woord te raden en dan te rennen naar de anti-bully machine (hier krijg je een hartje, dus een extra leven) mocht je de rest van het spel afvallen kun je deze neerleggen en dan blijf je in het spel. Deze extra leven mogelijkheid duurt niet het hele spel want anders heeft iedereen een extra leven, en natuurlijk in de finale geldt dit niet meer.

Zwem voor je leven

Het is de bedoeling dat je de overkant haalt zonder geraakt te worden door een schip, als je te dicht bij komt of te lang stil staat lig je uit het spel. Er zijn 3 levels (a1, a2, a3) die ook nog gecombineerd kunnen worden om het nog lastiger te maken. Je moet de overkant dus zien te halen door te zwemmen. In het water liggen ook wat obstakels. Degene die overblijft en de overkant haalt wint!

Rad van Geluk

Bij het spel “Rad van geluk” zijn er 5 gekleurde velden. Je kiest één van die kleuren uit om op te staan. Wanneer iedereen een plekje gevonden heeft gaan de poortjes dicht. De host geeft een draai aan het rad. De kleur waar het rad op terecht komt is af. Dit tot er 1 winnaar over is.

Last Man Standing

Het doel van het spel is dat de spelers op de banzai gaan en de banzai zal kiezen naar waar de volgende speler gaat. Je hebt 5 groene en 3 rode tegels. Groen is door, rood is af. Je moet als laatste overblijven om te winnen. Daarna moet je weer op de banzai en kom je op je prijs.

Bingo

Bij het spel bingo is het de bedoeling dat je hetzelfde cijfer krijgt als de host. Dit doe je door de vloerhendel over te halen. Je kunt net zo lang hendelen, totdat je het juiste cijfer hebt. Roep ‘Bingo’ wanneer dit het geval is. Degene die steeds als laatste is, valt af. We spelen door totdat er één winnaar over is.

Ren voor je leven

Bij ren voor je leven is het de bedoeling dat jij weg rent van de draken. Als je geraakt wordt door een draak ben je helaas af. Je bent ‘veilig’ als je in het midden, bij de sloten, in de zuring bosjes staat. Let er wel op dat de draak hierin kan, helemaal safe ben je dus niet. Het doel van het spel is om te rennen als een kip zonder kop en weg te blijven bij de draken. Je moet namelijk als enige overblijven om het spel te winnen!

Twister

Het is een mix van stoelendans en rad van geluk. De host geeft een draai aan het rad en je moet zo snel mogelijk op dezelfde kleur staan als het rad aangeeft. Er zijn 2x rad van geluk waarbij de host ze beide of maar 1 kan gebruiken. Dit geeft de host aan met het groene of rode sneeuwlichtje. Het spel is op 2 manieren te spelen: de host draait aan het rad en trekt pas later aan de hendel (hendel stopt met veranderen van kleuren van de kleurtegels), of de 2e mogelijkheid is dat de host eerst de hendel overhaalt en dan pas aan het rad draait, waardoor je kan voorspellen en alvast kan rennen naar de plek. Er zijn 3 velden, bij minder spelers kun je bijvoorbeeld in het midden veld spelen. Als er nog maar 2/3 spelers over zijn spelen we de finale modus, dit speelt zich af in het midden en hierbij moet je in de cirkel spelen. Wie geen plekje heeft is af.

Base Wars

Een gevecht om je basis. Wie zal er winnen? Zorg dat je je basis verdedigd en hem niet laat veroveren.


– Houd je aan de spelregels van de game die worden uitgelegd door bots.
– Houd je aan de Habbo Regels. Dit wil zeggen dat trollen/pesten/schelden tijdens een game niet getolereerd worden, je kan hiervoor een typverbod of ban krijgen.
– Je mag niet ruilen bij Habbo’s die met een spel bezig zijn.
– Luister naar de game host.
– Behandel iedereen met respect.
– Om het leuk te houden voor alle spelers kun je 2x per jaar de HC-box winnen. Sta je voor een 3e x bovenaan? Dan wint de 2e plek.

Houdt je je niet aan de regels? Dan zijn er consequenties. Dit kan variëren van 10 min typeverbod tot een diskwalificatie van het scorebord voor die maand.

Tevens maken wij gebruik van een Black List, mocht er iets zijn gebeurd wordt dit bijgehouden en kunnen er ook definitieve bans gegeven worden bij al onze games. Dit doen we voor de veiligheid en gezelligheid van het spel.