De Games

Welkom bij de pagina van de HabboFever Games. Op deze pagina vind je alle nodige informatie die je nodig hebt om alle games/spellen te kunnen spelen op Habbo. Hieronder volgt een uitleg van de beschikbare HabboFever Games. Daarbij hebben wij spelregels opgesteld waar iedere Habbo zich aan moet houden die aanwezig is in een van onze gamekamers. Deze spelregels staan onderaan deze pagina.

 

Ballonnenspel 

Bij het ballonnenspel zijn er vier kleuren ballonnen: oranje, roze, groen en blauw. De kleur van de ballon geeft aan naar welk vak je mag gaan. De game host pakt zelf ook een ballon. Heb jij deze kleur, dan ben je af. De laatste die overblijft wint het spel.

Candy Rush

Bij Candy Rush vliegt het snoep je rond de oren. Helaas mag je het snoep niet opeten. Sterker nog: als het snoep jou aanraakt ben je af. Het is dus de bedoeling dat jij zo ver mogelijk bij de snoepjes vandaan blijft. Ben jij een echte snoepkont of lukt het jou om de verleiding te weerstaan?

Cyberzone

Het spel Cyberzone is een mix tussen Dangerzone en Runzone. Het is de bedoeling dat jij binnen 2 minuten de overkant bereikt zonder geraakt te worden door de Rubiks Kubussen. Je kunt gebruik maken van de kuipstoelen en banzai teleporters. Als je wordt geraakt door een Rubiks Kubus of niet binnen 2 minuut de overkant hebt bereikt, ben je af. Elke ronde komen er meer Kubussen bij, waardoor het spel moeilijker wordt. We spelen door totdat er 1 winnaar is. Het kan voorkomen dat er aan het einde van het spel geen winnaar is.

Dangerpod

De spelers mogen meerdere kleuren ‘pods’ kiezen die gevaarlijk zijn. De host stelt elke ronde deze nieuwe kleuren in via wired. Als jij op een pod komt die is aangegeven als gevaarlijk, ben je helaas af. Het kan zijn dat er bij deze game geen winnaar is.

Ezeltje Vertrekje 

Ezeltje Vertrekje is een spel gebaseerd op geluk. Hierbij heb je het geluk niet zelf in handen. Alle ezels  hebben een getal van 1 t/m 6. De host dobbelt een getal. Is het getal 4, dan gaat ezel nummer 4 één stapje vooruit. De ezels die als eerste aan de overkant is wint! Het is niet toegestaan om een ezel te stelen.

Grocery List

Bij grocery list moeten de Habbo’s in een team van 3 samen werken. De Game Host neemt een voorwerp uit het zwarte gat en wanneer de host GO! zegt moeten de 3 Habbo’s van elk team naar de overkant rennen en zo snel mogelijk alle 3 het item uit het zwarte gat nemen en weer terug rennen. Het team dat als laatste terug zit, met 3 keer het juiste voorwerp, valt af. Dit gaat door tot er uiteindelijk 1 winnend team is! Alle 3 de Habbo’s uit het team winnen dan. Het kan ook zijn dat het winnende team wordt opgesplitst in individuen. In dat geval wint er maar één Habbo. De Host mag zelf beslissen welke van deze 2 methoden gebruikt wordt. Dit zal aan het begin van het spel bekend worden gemaakt.

Hoger of Lager

Bij Hoger of Lager is het de bedoeling dat je raadt of het volgende getal wat de host draait hoger of lager is dan het getal daarvoor. Is het getal bijvoorbeeld 3 en denk jij dat er 1 of 2 gedraaid wordt, ga dan bij lager staan. Denk jij dat er 4, 5 of 6 gedraaid wordt, ga dan bij hoger staan. Als het getal hetzelfde is als de vorige wordt er opnieuw gedraaid. Als het getal 1 of 6 is wordt er een nieuw getal gedraaid, voordat je hoger of lager kunt kiezen. Het spel gaat door totdat er één winnaar over is.

Koelkastspel

Bij deze koelkasten game is het de bedoeling dat je als laatste over blijft. Pak je een ijsje dan is diegene achter je af. Bij een wortel ben je zelf af en met een sapje ben je door.

Koelkastenrace 

Bij deze koelkasten game is het de bedoeling dat jij zo snel mogelijk hetzelfde item pakt als de host en terug rent naar je stoel. Wie als laatste terug zit op zijn/haar stoel of het verkeerde item heeft, is af.

Pyramide Survival

Bij pyramide survival is het de bedoeling dat jij zo lang mogelijk overleven en niet in de lava valt (denk aan ‘De vloer is lava’). Om de x-aantal seconden zal er de eerste ronde een 2×2 tegel rood worden, je moet dan zo snel mogelijk weglopen voordat de tegel verdwijnt en je in de lava valt. In de finale ronde zal er een random speelveld gecreëerd worden en zal er hetzelfde gebeuren met 1×1 tegels. De langst overlevende wint.

Rad van Geluk

Bij het spel “Rad van geluk” zijn er 5 gekleurde velden. Je kiest één van die kleuren uit om op te staan. Wanneer iedereen een plekje gevonden heeft gaan de poortjes dicht. De host geeft een draai aan het rad. De kleur waar het rad op terecht komt is af. Dit tot er 1 winnaar over is.

Sterrenspel

Welkom bij het sterrenspel, een spel met sterrenbeelden! Doe je mee? Loop over de brug naar het speelveld om mee te spelen. Elke ronde dient door elke individuele Habbo gehendeld te worden door dubbel op de vloerhendel te klikken. Het is willekeurig bij welk sterrenbeeld iemand belandt. Als alle Habbo’s bij een sterrenbeeld staan, gaat de gamehost drie keer hendelen, als gevolg waarvan 3 van de 12 sneeuwlampjes rood zullen kleuren. De Habbo’s die bij het sterrenbeeld staan waarvan het sneeuwlampje rood is geworden, vallen af. Zij dienen :exit te zeggen. De overgebleven Habbo’s zullen teruggetelepord worden naar de wolk met de vloerhendel en het spel begint van voorafaan. Uiteindelijk zal de Habbo die het langste overblijft het sterrenspel winnen.

Temple Defenders 

Een spel waarbij je veilig de overkant moet ziet te bereiken, zonder ingesloten te worden door de standbeelden.

Tick Tock BOOM!

Bij Tick Tock BOOM! is het de bedoeling om de ‘bom’ (vuurplaat) bij je tegenstander te leggen vóór deze ontploft. Dit doe je door middel van zijn of haar kleur hardop te zeggen (rood, geel, paars, blauw óf groen) wanneer de vuurplaat voor jou ligt. Wanneer de host de hendel gebruikt komt de vuurplaat willekeurig terecht op één van de vijf kleuren, afhankelijk hoeveel spelers er nog over zijn. Gaat de vuurplaat aan wanneer deze voor je ligt? Dan ben je (automatisch) af! Het spel gaat door tot er één winnaar is, wat betekent dat er ‘vier’ rondes per spel zijn wanneer alle kuipstoelen bezet zijn.

Trapwars

Speel met maximaal negen Habbo’s dit snelle en spannende spel. Je probeert een Persoon l ‘op te sluiten’ tussen twee stoelen. – Zit je met een mede speler op een stoel en staat er een Habbo op een van de twee tegels tussen jullie; dan is deze Habbo af. Probeer op deze manier iedereen uit het spel te spelen. Let daarbij op dat je maximaal vijf seconden op de stoel mag stil zitten.. Dus blijf bewegen. laatste 2 die overblijven spelen nog een mini spel – wie als eerst op de groene tegel staat wint dealer teleporteert de winnaar met het :winnaar commando op de teleport plaats voor de badge.

Tubbierace

Bij Tubbie Race is het de bedoeling om het hindernissenparcour in de kamer zo snel mogelijk af te leggen, de juiste kleur ballon te nemen en meteen terug te gaan naar de beginplaatsen. De kleur ballon bepaald de host door bij aanvang van iedere ronde een ballon te nemen uit de stapel.

Zeus vs Hades

Zeus vs Hades is een spel waarbij je geluk moet hebben. Stap op de Banzai Teleport en je zult geteleporteerd worden naar Zeus (hemel) of naar Hades (hel). Als je bij Hades terecht komt ben je af. Kom je bij Zeus, dan mag je nog een rondje door. Het kan zijn dat er bij dit spel geen winnaar is.

Zwem voor je leven

Het is de bedoeling dat je de overkant haalt zonder geraakt te worden door een schip, als je te dicht bij komt of te lang stil staat lig je uit het spel. Er zijn 3 levels (a1, a2, a3) die ook nog gecombineerd kunnen worden om het nog lastiger te maken. Je moet de overkant dus zien te halen door te zwemmen. In het water liggen ook wat obstakels. Degene die overblijft en de overkant haalt wint!

Zombie Survival

Bij dit spel gaat het om overleven!
In habbo is er een virus uitgebroken waardoor er zombies zijn ontstaan.
HabboFever is ingeschakeld om de habbo’s te redden. Samen met jou kunnen we de zombies verslaan.

Aan jou de taak om te overleven!
Er zijn 5 levels waarbij de zombies continu sterker en sneller terug komen.
Na elk level heb jij een poging om in veiligheid te komen door op de groene tegel te staan.
Ben jij na 5 levels nog niet in veiligheid? Dan ben je af. Ben jij na de 5 levels wel in veiligheid? Dan moet je nogmaals de levels doorstaan. Net zo lang tot er 1 winnaar is. Die persoon is de ultieme zombie specialist en zal ons kunnen redden.

 


– Houd je aan de spelregels van de game die worden uitgelegd door bots.
– Houd je aan de Habbo Regels. Dit wil zeggen dat trollen/pesten/schelden tijdens een game niet getolereerd worden, je kan hiervoor een typverbod of ban krijgen.
– Je mag niet ruilen bij Habbo’s die met een spel bezig zijn.
– Luister naar de game host.
– Behandel iedereen met respect.
– Om het leuk te houden voor alle spelers kun je 2x per jaar de HC-box winnen. Sta je voor een 3e keer bovenaan? Dan wint de 2e plek.
– Je mag de badge niet doorgeven.

Houdt je je niet aan de regels? Dan zijn er consequenties. Dit kan variëren van 10 min typeverbod tot een diskwalificatie van het scorebord voor die maand.

Tevens maken wij gebruik van een Black List, mocht er iets zijn gebeurd wordt dit bijgehouden en kunnen er ook definitieve bans gegeven worden bij al onze games. Dit doen we voor de veiligheid en gezelligheid van het spel.