De games

Welkom bij de pagina van de HabboFever Games. Op deze pagina vind je alle nodige informatie die je nodig hebt om alle games/spellen te kunnen spelen op Habbo. Hieronder volgt een uitleg van de beschikbare HabboFever Games. Daarbij hebben wij spelregels opgesteld waar iedere Habbo zich aan moet houden die aanwezig is in een van onze gamekamers. Deze spelregels staan onderaan deze pagina.

 2 Emmertjes water halen

Bij het spel 2 Emmertjes water halen is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk een beker water haalt aan het einde van het speelveld. Maar om bij de waterpomp te komen moet je verschillende obstakels over. Ren daarna met je beker water terug achter de lintjes. De laatste 2 habbo’s vallen steeds af. Dit tot er 1 winnaar over blijft.

go_arrowBallonnenspel

Bij het Ballonnenspel zijn er vier kleuren ballonnen: oranje, roze, groen en blauw. De kleur van de ballon geeft aan naar welk vak je mag gaan, de game host pakt zelf ook een ballon. Heb jij deze kleur, dan ben je af. De laatste die overblijft, wint het spel.

Dangerpod

Welkom bij dangerpod. Wanneer je in het veld komt zie je 6 kleuren kuipstoelen. Er worden 1 of meerdere kleuren gekozen als “dangerpod”. Wanneer de teletegel in het spel komt stap je daar op. Wanneer je op een van de “dangerpods” komt ben je af en wordt je uit het spel geteleporteerd. Dit gaat door tot er 1 winnaar is.

Fata Morgana

Bij Fata Morgana moet je als je aan de beurt bent aan de hendel trekken , er zal dan een willekeurige teleport verschijnen.deze moet je dan betreden. als je aan het water gedeelte verschijnt in de kamer heb je gewonnen, anders word je terug naar het zitgedeelte geteleporteerd en mag je terug aanschuiven in de rij.

go_arrowGriezelboel

In deze griezelige game is het de bedoeling dat je de overkant van het speelveld behaald zonder afgetikt te worden door de halloweenbeesten. Elke ronde komt er 1 beest bij, tot een maximum van 8 beesten. De Habbo die als laatste overblijft en de overkant haalt, wint het spel.

Grocery List

Bij Grocery list moet je in Teams van 3 werken. Eerst neemt de Game host een voorwerp uit het Zwart Gat. Wanneer hij het startsignaal geeft, moeten jij en je team zo snel mogelijk naar het zwart gat rennen, hetzelfde voorwerp nemen en weer terug rennen. Het team dat het traagst is, of waarbij iemand niet het juiste voorwerp vast heeft, valt af. We blijven doorgaan tot er uiteindelijk 1 team wint. Dit betekent dus dat er 3 winnaars zijn per ronde!

go_arrowHemel of hel

Elke ronde ga je op de Banzai tegel staan. Deze beslist of je naar de hemel of hel gaat. Indien je in de hel terecht komt, ben je af. Indien je naar de hemel gaat, mag je daarna onder de sterrendouche gaan staan om door te gaan naar de volgende ronde. De laatste die overblijft, wint het spel.

go_arrowHengelspel

Bij het hengelspel zitten de spelers rondom de vijver gemaakt door BirdieBrain en pakt een item uit de hengel (fles – vis – schoen). Wanneer de host het zegt, vissen de spelers ook een item uit de hengel. Elke speler die is anders heeft als de host is af en zegt :exit. De andere zijn door. Dit tot er 1 speler over is.

go_arrowHoger of lager

Welkom bij hoger of lager. Het is hier de bedoeling dat ja via de witte ruimtesluizen het speelveld betreed. Het speelveld bestaat uit 2 vakken. “Hoger” en “Lager”. De host dobbelt een getal. Wanneer je denkt dat het volgende getal hoger is dan het getal op de dobbel ga je bij “hoger” staan. Denk je dat het volgende getal lager is ga je bij “lager” staan. Dit spelen we zo door tot er 1 winnaar over is.

Meerderheid Heerst 

Welkom op de indiaanse markt van habbofever.be. Op deze markt worden citroenen en limoenen verkocht. Stap op de banzai tegel door bij een van de marktkraampjes terecht gekomen. Welk zure fruit wordt het meeste verkocht? De citroenen of de limoenen. Het kraampje met de meeste spelers wint. Dit totdat er 1 speler wint.

Rad Van Geluk

Bij het spel “Rad van geluk” zijn er 5 gekleurde velden. Je kiest van die kleuren uit om op te staan. Wanneer iedereen een plekje gevonden heeft gaan de poortjes dicht. De host geeft een draai aan het rad. De kleur waar het rad op terecht komt is af. Dit tot er 1 winnaar over is.

Voedselgevecht

Er is een voedselgevecht uitgebroken in de kantine van Habbofever. Zorg ervoor dat de etensresten je niet insluiten en haal de overkant. Elke ronde komen er 10 etensresten bij die je proberen in de sluiten. Ben je ingesloten door het eten? Helaas dan ben je af. Dit spel gaat door tot er 1 habbo over is. Deze habbo wint het voedselgevecht!

 


– Houd je aan de spelregels van de game die worden uitgelegd door bots.
– Houd je aan de Habbo Regels. Dit wil zeggen dat trollen/pesten/schelden tijdens een game niet getolereerd worden, je kan hiervoor een typverbod of ban krijgen.
– Je mag niet ruilen bij Habbo’s die met een spel bezig zijn.
– Luister naar de game host.
– Behandel iedereen met respect.
– Om het leuk te houden voor alle spelers kun je 2x per jaar de HC-box winnen. Sta je voor een 3e x bovenaan? Dan wint de 2e plek.

Houdt je je niet aan de regels? Dan zijn er consequenties. Dit kan variëren van 10 min typeverbod tot een diskwalificatie van het scorebord voor die maand.

Tevens maken wij gebruik van een Black List, mocht er iets zijn gebeurd wordt dit bijgehouden en kunnen er ook definitieve bans gegeven worden bij al onze games. Dit doen we voor de veiligheid en gezelligheid van het spel.

Aanmeldstatus

Twitter