De games

Welkom bij de pagina van de HabboFever Games. Op deze pagina vind je alle nodige informatie die je nodig hebt om alle games/spellen te kunnen spelen op Habbo. Hieronder volgt een uitleg van de beschikbare HabboFever Games. Daarbij hebben wij spelregels opgesteld waar iedere Habbo zich aan moet houden die aanwezig is in een van onze gamekamers. Deze spelregels staan onderaan deze pagina.

Hoger of Lager

Bij Hoger of Lager is het de bedoeling dat je raadt of het volgende getal wat de host draait hoger of lager is dan het getal daarvoor. Is het getal bijvoorbeeld 3 en denk jij dat er 1 of 2 gedraaid wordt, ga dan bij lager staan. Denk jij dat er 4, 5 of 6 gedraaid wordt, ga dan bij hoger staan. Als het getal hetzelfde is als de vorige wordt er opnieuw gedraaid. Als het getal 1 of 6 is wordt er een nieuw getal gedraaid, voordat je hoger of lager kunt kiezen. Het spel gaat door totdat er één winnaar over is.

Hemel of Hel

Hemel of Hel is een spel waarbij je geluk moet hebben. Stap op de Banzai Teleport en je zult geteleporteerd worden naar hemel of naar hel. Als je in de hel terecht komt ben je af. Kom je in de hemel, dan mag je nog een rondje door. Het kan zijn dat er bij dit spel geen winnaar is.

Ezeltje Vertrekje 

Ezeltje Vertrekje is een spel gebaseerd op geluk. Hierbij heb je het geluk niet zelf in handen. Alle ezels  hebben een getal van 1 t/m 6. De host dobbelt een getal. Is het getal 4, dan gaat ezel nummer 4 één stapje vooruit. De ezels die als eerste aan de overkant is wint! Het is niet toegestaan om een ezel te stelen.

Bereik de Overkant

Bij het spel ‘Bereik de overkant!’ is het de bedoeling dat je heelhuids de overkant bereikt door van punt A naar punt B te lopen en de obstakels in het veld te vermijden. Samen met andere Habbo’s ga je tegen elkaar strijden om als laatste over te blijven. De Game host bepaalt de moeilijkheidsgraad van iedere spelronde. Het speelveld kan aangepast worden op makkelijk, gemiddeld of moeilijk niveau. De duur van ieder spel kan verschillen, omdat het spel pas afgelopen is wanneer de laatste Habbo is overgebleven. Bereik de overkant is dus een kwestie van geluk hebben. De Gelukseend in het midden wenst je in ieder geval heel veel succes toe!

Koelkastenrace 

Bij deze koelkasten game is het de bedoeling dat jij zo snel mogelijk hetzelfde item pakt als de host en terug rent naar je stoel. Wie als laatste terug zit op zijn/haar stoel of het verkeerde item heeft, is af.

Nablijven

Welkom in ons klaslokaal! Ben jij vandaag stout geweest en ga je straf krijgen of ben je flink geweest en blijf je in de klas? Onze ballonnen zullen het bepalen!

Het is de bedoeling dat iedere klasgenoot om de beurt een ballon gaan nemen, deze zal het volgende betekenen:
– Groen = Straf
– Oranje = Straf uitdelen
– Blauw = Safe
– Paars = Safe

Je kan dus straf krijgen door een groene ballon te nemen of doordat een klasgenoot je deze straf geeft door je te verraden bij de leerkracht… Wanneer je deze straf krijgt is het de bedoeling dat je op de banzai teleport gaat staan en plaatsneemt in het nablijflokaal en daar wacht je tot de ronde voorbij is.

Na iedere ronde (als iedere klasgenoot een ballon genomen heeft) zullen diegene die straf hebben gekregen een hendel op hun tafel krijgen. Bij het gebruiken van deze hendel hebben ze 50% kans dat ze onder hun straf uitkomen en terug naar de klas mogen gaan OF dat ze van school gestuurd worden en niet meer meedoen. We spelen dit spel totdat er nog 1 persoon over is.

Raad het woord

Raad het woord in jungle thema! In deze quiz/raad het woord komen allerlei vragen voorbij over Habbo, de fansites, … Degene die steeds als laatste of helemaal niet het juist woord/antwoord raadt/weet, is helaas af. We spelen door tot er één winnaar over is. Extraatje: De Habbo die als eerste het juiste antwoord geeft bij de eerste vraag ontvangt een leven! Dit betekent dat je 1x als laatste kunt zijn, zonder af te zijn.

SpaceHub

Haal de overkant zonder ingesloten te worden door de meubels. Het wordt elke ronde een beetje moeilijker. Als jij als enige overblijft win je het spel.

Dangerpod

De spelers mogen meerdere kleuren ‘pods’ kiezen die gevaarlijk zijn. De host stelt elke ronde deze nieuwe kleuren in via wired. Als jij op een pod komt die is aangegeven als gevaarlijk, ben je helaas af. Het kan zijn dat er bij deze game geen winnaar is.

Ballonnenspel 

Bij het ballonnenspel zijn er vier kleuren ballonnen: oranje, roze, groen en blauw. De kleur van de ballon geeft aan naar welk vak je mag gaan. De game host pakt zelf ook een ballon. Heb jij deze kleur, dan ben je af. De laatste die overblijft wint het spel.

Jungle Quiz

Dit spel is in een jungle kamer gemaakt, de vragen gaan over van alles, over bijv. HabboMix, HabboFever, Habbo zelf en algemene vragen. Het is de bedoeling dat je het juiste woord raad, als je dit zegt wordt je geteleporteerd en ben je door. Per ronde valt er iemand af die het woord niet weet of als laatste er is. De winnaar krijgt 2credits & een punt op het scorebord. Als extra element om het voor de 1e die het goed heeft leuker te maken is: een extra leven. Dit extra leven kun je krijgen door als 1e het woord te raden en dan te rennen naar de anti-bully machine (hier krijg je een hartje, dus een extra leven) mocht je de rest van het spel afvallen kun je deze neerleggen en dan blijf je in het spel. Deze extra leven mogelijkheid duurt niet het hele spel want anders heeft iedereen een extra leven, en natuurlijk in de finale geldt dit niet meer.


– Houd je aan de spelregels van de game die worden uitgelegd door bots.
– Houd je aan de Habbo Regels. Dit wil zeggen dat trollen/pesten/schelden tijdens een game niet getolereerd worden, je kan hiervoor een typverbod of ban krijgen.
– Je mag niet ruilen bij Habbo’s die met een spel bezig zijn.
– Luister naar de game host.
– Behandel iedereen met respect.
– Om het leuk te houden voor alle spelers kun je 2x per jaar de HC-box winnen. Sta je voor een 3e x bovenaan? Dan wint de 2e plek.

Houdt je je niet aan de regels? Dan zijn er consequenties. Dit kan variëren van 10 min typeverbod tot een diskwalificatie van het scorebord voor die maand.

Tevens maken wij gebruik van een Black List, mocht er iets zijn gebeurd wordt dit bijgehouden en kunnen er ook definitieve bans gegeven worden bij al onze games. Dit doen we voor de veiligheid en gezelligheid van het spel.

Aanmeldstatus

Twitter