Game: Verdedig het einde!

Game: Verdedig het einde!

Vandaag is het derde spel van de Alpen Gebergte geopend, namelijk Verdedig het einde. Houd Habbofever in de gaten om te zien wanneer er een nieuwe game opent en wat je hiervoor moet doen, zo hoef jij geen enkele badge te missen. Om het overzichtelijk te houden voor iedereen hebben wij een Alpen Gebergte gameoverzicht gemaakt. Hierin vind je de links naar alle games.

Veel speel plezier toegewenst!


Stap 1: Ga naar de kamer [WAH] Welkom bij de Alpen Gebergte van Filomiena.

Stap 2: Ga door de teleport bij hut nummer 3.


Stap 3: Sluit aan in de rij en wacht totdat je aan de beurt bent. Zodra het spel start, heb je maximaal 1 minuut en 40 seconden de tijd om de volgende opdrachten te voltooien:

  1. Loop via de groene eenrichtingspoorten naar de overkant. Je begint op de kruk aan de linkerkant. De bedoeling is om tijdig de kruk aan de rechterkant te bereiken. Let op: je moet sneller zijn dan de bots. Als een bot op een leisteen stapt en je bent te laat. Dan moet je helaas opnieuw beginnen.
  2. Haal de hendel in de grot over.
  3. Nadat je de hendel overgehaald hebt krijg je de onderstaande kleurencombinatie te zien. Maak deze op tijd na om het spel te winnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer je het spel haalt, ontvang je de volgende beloning:

+

 

 

 

Geschreven door Guido??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.