Game: Paddenstoelenbos

Game: Paddenstoelenbos

Je hebt alles wat je nodig hebt om van deze giftige paddenstoelen af te komen en de feeën te helpen het bos uit te komen. Het is tijd om de ingrediënten die je hebt gevonden te gebruiken. Je moet er alleen voor zorgen dat je ze in de juiste volgorde gebruikt, anders is het drankje nutteloos.

Een giftige paddenstoel verspreidt zich in het bos, feeën worden door hen in de val gelokt en dieren verliezen hun huis. Het bos veranderd in een onveilige omgeving voor alle wezens die er leven. Alleen een toverdrank zal het bos kunnen genezen en de paddenstoelen doen verdwijnen.


Stap 1: Ga naar de kamer ‘Paddenstoelenbos‘ van Filomiena.

Stap 2: Sluit aan in de rij en wacht tot je aan de beurt bent.

Stap 3: Je hebt 1 minuut de tijd om 5 ingrediënten te verzamelen. Ontwijk onderweg de paddenstoelen. Gebruik de meubels omcirkeld in blauw om bij de afgesloten plekken te geraken.

Stap 4: Ga door de teleport.

Stap 5: Sluit aan in de rij en wacht tot je aan de beurt bent.

Stap 6: Je hebt 2 minuten de tijd om 5 ingrediënten te verzamelen. Zorg ervoor dat je niet wordt geraakt door de paddenstoelen. Verzamel de ingrediënten in de juiste volgorde, werk van rechts naar links. Om een ingrediënt te pakken ga je ernaast staan en typ je ‘*‘.

Wacht tot de timer is afgelopen om je badge + effect te ontvangen.

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.