Game: [HYS] Misty Mountain I

Game: [HYS] Misty Mountain I

Je avontuur begint in de Misty Mountains van Japan, een mysterieuze plek waar eeuwen geleden prinses Nary verdwaalde en nooit werd terug gevonden. De lokale bevolking zegt dat van tijd tot tijd de geest van de prinses en andere boze geesten in het dorp verschijnen om mensen bang te maken en onheil te veroorzaken.

Wie zichzelf dapper genoeg vindt om ze onder ogen te zien, zal eerst op reis moeten gaan en het magische zwaard moeten vinden en drie setjes van zuiveringsrollen die nodig zijn om deze geesten te zuiveren en de vrede terug te brengen in het dorp.


Stap 1: Ga naar de [HYS] Misty Mountain I kamer van Filomiena.

Stap 2: Sluit aan in de rij en wacht tot je aan de beurt bent.

Stap 3: Stap 7x op de gele kleurtegels. Ontwijk hierbij de bewakers. Als je te dichtbij komt (ernaast staat) ben je af en moet je opnieuw aansluiten in de rij. Je hebt hiervoor 90 seconden de tijd.

Stap 4: Stap in de juiste stenen val die je teleporteerd naar de teleport.

Stap 5: Ga door de teleport.

Stap 6: Sluit aan in de rij en wacht tot je aan de beurt bent.

Stap 7: Loop naar de pijlplaat, maar doe dit alleen wanneer de geest niet naar je kijkt, zoals op de afbeelding hieronder.

Je wordt beloond met een blauwe capybara en een badge:

 +

Stap 8: Ga door de teleport.

Stap 9: Zoek de juiste teleport en pak in de volgende kamer een zwaard. De juiste tele veranderd steeds. Als je de verkeerde tele pakt word je teruggestuurd naar onderstaande kamer, niks aan de hand dus!

Je wordt beloond met 3x Magatama en een badge:

3x  +

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.