Game: [HYS] Kappa Geest

Game: [HYS] Kappa Geest

Als je maar lang genoeg door het bos loopt, kom je bij een meer. Dit meer ligt diep verstopt in het bos. Dit is de thuisbasis van de Kappa geesten. Ga daar zo snel mogelijk weg, voordat ze je in een moerasdier veranderen. Of je moet graag op een moerasdier, een beetje zoals de Kappa, willen lijken. Dan kun je ervoor kiezen om te blijven.


Stap 1: Ga naar de [HYS] Kappa Geest kamer van Filomiena.

Stap 2: Sluit aan in de rij en wacht tot je aan de beurt bent.

Stap 3: Dit spel kun je met 4 Habbo’s spelen. Het is de bedoeling dat je de kleurtegel in het midden van de kamer in de gaten houdt. Deze kleurtegel veranderd continu van kleur. Typ r als de kleurtegel rood is, typ b als de kleurtegel blauw is, en typ y (yellow) als de kleurtegel geel is. Als je te laat bent moet je opnieuw aansluiten in de rij. Je moet dit volhouden voor 1 minuut.

Je zult beloond worden met een moerasmasker effect.

Stap 4: Stap door de teleport.

Stap 5: Vind de zuiveringsrol en ga er naast staan. Zorg ervoor dat je niet wordt geraakt door de Kappa geesten. Als je wel wordt geraakt, zul je 1 minuut moeten wachten, voordat je het opnieuw mag proberen.

Je zult beloond worden met 3x Magatama en een badge:

3x  +

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.