Game: [BBJ] De Bubblejuice Kelder

Game: [BBJ] De Bubblejuice Kelder

De Bubblejuice Fabriek heeft wat hulp nodig bij het produceren van het brouwsel dat naar de lokale cafeetjes zal worden verscheept. Volg de instructies op om te leren hoe je je eigen Bubblejuice kunt brouwen. Als je klaar bent met het brouwen van je eigen Bubblejuice is het natuurlijk tijd om de Bubblejuice te serveren aan een aantal ongeduldige klanten.


Stap 1: Ga naar de kamer [BBJ] De Bubblejuice Kelder van Filomiena.

Stap 2: Sluit aan in de rij en wacht tot je aan de beurt bent. Voor dit spel heb je 1 minuut en 30 seconden de tijd.

Stap 3: De bedoeling is dat je de houten kratten verschuift door erop te dubbel klikken. De houten kratten moeten op dezelfde kleur komen als de kleur waar de pijlplaat voor ligt. Je moet dit doen voor alle 4 de kleuren. De volgorde van de kleuren verschilt per ronde.

Als alle kratten op dezelfde kleur staan en je de ingrediënten hebt verzameld moet je op de bouwblok trap staan. Daarna zul je pas het volgende ingrediënt kunnen verzamelen.

Stap 4: Ga door de teleport.

Stap 5: Sluit aan in de rij en wacht tot je aan de beurt bent.

Stap 6: Ga op de kleurtegel staan bij de bar om de drankjes op te halen. Stap pas van de kleurtegel af wanneer deze groen is.

Stap 7: Breng het drankje naar de bot die zwaait. Je serveert het drankje door op de ringplaat te stappen.

Ga vervolgens op een barkruk zitten bij de bar om je badge te ontvangen.

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.