Ga met HabboMix naar het einde van de regenboog!

Ga met HabboMix naar het einde van de regenboog!

Heey Habbo’s,

Onze fansitepartner HabboMix heeft een nieuw event voor jullie klaarstaan! Ga samen met HabboMix mee naar het einde van de regenboog en vind de pot met goud! HabboMix hoorde uit verhalen dat aan het einde van een regenboog vaak een pot met goud staat. Alleen of het waar is, kom je achter door samen met hen de tocht af te leggen. HabboMix heeft de weersvoorspellingen voor Habbo Hotel goed in de gaten gehouden. De weersomstandigheden zijn nu perfect om op zoek te gaan naar de pot met goud. Je zult een kleurrijke tocht tegemoet gaan!


Tijdens de zoektocht naar de pot met goud zul je alle kleuren van de regenboog zien. In het event kun je twee badges behalen en als bonus een Donkergrijze Zeehond bemachtigen. De Donkergrijze Zeehond krijg je als bonus wanneer je bij het zwanenspel alle zwanen binnen 1 minuut op de juiste plek krijgt! Voor meer informatie over dit event verwijzen we graag naar het HabboMix-artikel op hun website.

Startkamer HabboMix-event


Badges

 

Donkergrijze Zeehond

 

 

Geschreven door Guido??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.