First Habbo dates

First Habbo dates

Deze maand zal het populaire tv-programma “First Habbo Dates” op volle toeren draaien! De blind dates worden verzorgd door het datingbureau Cupid & CO. en is eigendom van niemand minder dan de bekende Dr. Love. Ben je klaar om op date gaan?

Speluitleg

Stap 1: Kies in het hotel overzicht één van de 3 categorieën naar waar je precies op zoek bent.

Ware liefde
Als je op zoek bent naar ware liefde, kies dan voor deze categorie. Love is in the air, we voelen het en er is niets beter dan ware liefde!

Vriendschap
Je houdt niet zo van al die roze, kleverige liefdes spullen, maar je zou best een leuke nieuwe buddy kunnen gebruiken. Je wilt nieuwe Habbo’s leren kennen en je wilt een paar nieuwe vrienden maken. Als dit je bekend voorkomt, zoek dan niet verder en kies deze categorie!

Game partners
Heb je genoeg liefde en vrienden in je pixel leven? Zijn de Habbo’s die je kent allemaal fantastisch, maar soms lijkt het erop dat zij allemaal noobs blijken te zijn en je passie voor games en gamen niet begrijpen? Kies dan voor deze categorie om zo jouw game partner te vinden die niet na een ronde al verliest!

Na het kiezen zul je één van de volgende badges ontvangen:
Ware liefde
 Game Partners
 Vriendschap


2. Open de navigator en ga naar de First Habbo Dates – Lonely Hearts kamer. Of klik hier.


3. Je komt in de wachtruimte terecht van First Habbo Dates. Om verder te gaan moet je zorgen dat je je gekozen badge draagt. Wanneer je iemand anders gevonden hebt met dezelfde badge kun je verder gaan door één van de hendels in de kamer te gebruiken.


4. Sluit met je date, game partner of nieuwe vriendschap aan in de rij. De ene links, de andere rechts bij dezelfde kleur. Op onderstaande screen zie je helaas al 2 mensen die hun partner verloren waren. Wacht in de rij tot het jouw beurt is om met je partner naar het veld geteleporteerd te worden.


5. Per 2 minuten worden 3 koppels geteleporteerd naar het speelveld. Daar kun je 2 minuten lang kennis maken met de andere habbo (Zie 1 op screen) die met jouw mee op date is. Na 2 minuten word je geteleporteerd naar een teleporter (zie 2 op screen) die je moet gebruiken voor naar de volgende kamer te gaan.


6. In de kamer wordt door de bot gevraagd hoe jullie date ging. Je moet eerst binnen de 15 seconden plaats nemen op één van de rollers (zie 1 op screen). Daarna moet je door middel van de hendels bevestigen of je verder wilt met je date. Groen hendelen is ja, rood hendelen is nee (zie 2 op screen. Daarna moet je door de teleporter gaan (zie 3 op screen). Hebben jullie beide ja, ga je door het hart, hebben jullie nee, of één van jullie nee dan is het de tele met gebroken hart.


7. Wij hebben gekozen voor het JA-woord. Of je nu ja of nee gezegd hebt, het princiepe blijft hetzelfde in de kamer die daarna volgt. Je hebt 10 seconden om op de roller te staan en je ontvangt daarna een badge.


Je ontvangt volgende badge als jullie samen voor JA gekozen hebben:

Je ontvangt volgende badge als jullie samen voor NEEN gekozen hebben:

En hoe verliep jullie date? 😉

Geschreven door slimmeke1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.