Earth Hour 2023! Game 3

Earth Hour 2023! Game 3

Sluit je aan bij het team om onderwater te gaan om zo het bewustzijn te vergroten over hoe het zeeleven is beïnvloed door de vervuilingen van de oceaan. Zij brengen speciaal gereedschap mee dat ze nodig hebben om gegevens te verzamelen en het afval dat zich op de oceaanbodem heeft opgelost te verwijderen, wat een negatieve invloed heeft op het maritieme ecosysteem.


Stap 1: Ga naar de kamer [EH23] Startkamer van -Azula-

Stap 2: Zeg :tele3 en ga door de teleport.

Stap 3: Sluit aan in de rij en wacht tot je aan de beurt bent. Je hebt 2 minuten en 30 seconden de tijd.

Stap 4: Zeg :down om te beginnen met het spel. De bedoeling is dat je over de rotsen loopt die een route voor je vormen. Stap telkens in de luchtbellen om de kleurtegels groen te kleuren. Als je valt, zul je overnieuw moeten beginnen. Als een luchtbel te hoog zit, zeg dan :up op de kleurtegel om omhoog te gaan.

Stap 5: Klik vervolgens op de groene knop. Typ :up zodra je in de robot zit om omhoog te gaan. Stap dan op de pijlplaat en ga door de teleport.

Stap 6: Sluit weer aan in de rij en wacht tot je aan de beurt bent. Voor dit spel heb je 3 minuten de tijd. Nu is het de bedoeling dat je eerst 3 afval verzameld. Loop voorzichtig van de rotsen af om het afval te verzamelen. Pak daarna een zwaard.

Stap 7: Nu is het de bedoeling dat je het net doorsnijdt. Dit kan alleen als je een zwaard-effect hebt. Ga op de rots staan en typ * om te snijden. Je moet na elke keer een nieuw zwaard pakken. Ga op de luchtbel zitten bij de pijlplaat en typ :up. Loop dan weer van de rotsen af en pak een zwaard. Herhaal dit totdat het net volledig is doorgesneden.

Stap 8: Nu moet je 5 afval verzamelen die verspreid liggen over de zeebodem. De positie van het afval veranderd elk spel. Hieronder zie je een voorbeeld. Je kunt het afval alleen verzamelen met het schildpadden-effect. Als je het schildpad-effect kwijt bent, zul je in de kamer een nieuwe moeten zoeken. Als je alle afval verzameld hebt, klik dan op de groene kleurtegel en vervolgens op de groene knop. Je zult nu een badge en kaars ontvangen.

Beloningen:
 +

Met dank aan Psytec voor de screens!

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.