Earth Hour 2023! Game 2

Earth Hour 2023! Game 2

Schoonmaken van de Oceaan

Plastic afval dat in de oceaan wordt aangetroffen, is één van de belangrijkste milieu-uitdagingen geworden waar onze planeet voor staat. De meeste kunststoffen zijn niet biologisch afbreekbaar, wat betekent dat ze honderden jaren in het milieu kunnen worden aangetroffen.

Dit is de reden waarom ons team van wetenschappers het heft in eigen handen neemt en naar de boden van de oceaan duikt om al het afval dat door wordt gevonden te verwijderen. Help ze mee om het plastic afval uit onze oceaan te verwijderen.


Stap 1: Ga naar de kamer [EH23] Startkamer van -Azula-

Stap 2: Zeg :tele2 en ga door de teleport.

Stap 3: Sluit aan in de rij en wacht tot je aan de beurt bent. Je hebt voor dit spel 1 minuut en 45 seconden de tijd.

Stap 4: De bedoeling van het spel is om al het afval te verzamelen in de juiste volgorde. Zeg o/ om te duiken in het water. Stap op het afval bij nummer 1. Zeg _b om terug te keren naar boven. Stap boven op de ringplaat om het afval in de prullenbak te gooien. Doe hetzelfde voor het afval bij nummer 2-5.

Je ontvangt automatisch een badge een Turquoise Kaars:

 +

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.