DuckFever Festival 2020

Maak je klaar voor de 4e editie van het DuckFever Festival!

Met het betere weer en de zomer in ons vooruitzicht beginnen de festivalkriebels langzaamaan naar boven te klimmen. Maar.. kan DuckFever Festival eigenlijk wel doorgaan dit jaar in verband met de Coronamaatregelen? Lees snel verder om daar achter te komen..

Pfoe, het was even spannend, maar last minute is dan toch besloten dat het DuckFever Festival door kan gaan! Omdat we toch nog even voorzichtig moeten zijn en de grenzen nog gesloten zijn, hebben we geen grote artiesten kunnen regelen. Ook moet het hele festival nog opgebouwd worden, en daar kunnen wij wel wat extra handjes voor gebruiken.

Help mee met de opbouw van het DuckFever Festival
Bij een festival komt heel wat kijken. Het is niet zomaar een klusje wat je binnen 5 minuten hebt geklaard. Om te beginnen moet je naar het gemeentehuis om een vergunning te regelen, vervolgens heb je geld en/of sponsoren nodig om het decor, schoonmaak, drank, licht en geluid en de beveiliging te regelen. Artiesten kunnen niet overvliegen en dus is het tijd om locals te zoeken. Daarna ga je grond bij de boeren regelen en nieuw dit jaar op DuckFever Festival is een kermis! Nadat je hebt geholpen met het opbouwen kun je een heerlijke versnapering halen en daarna kun jij die voetjes van de grond laten gaan op het enige echte DuckFever Festival! 

Al jouw harde werk is niet voor niks, want tijdens dit event kun jij 2 badges (gemaakt door Pixel Beheerder .:Pink-Girl:.) en de zeehond van de maand juni winnen.

Je hebt tot en met Zondag 7 juni 23:59 uur de tijd om het DuckFever Festival te bezoeken!

1 thought on “DuckFever Festival 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter