Down the Rabbit Hole

Down the Rabbit Hole

Festivals, muziek, feesten, veel drank, snacks en gezelligheid, toch? Of hebben we het hier niet over het Down the Rabbit Hole festival? Nee, helaas. We moeten jullie teleurstellen. Waar het wel over gaat? Daar kom je achter door verder te lezen..

Je zit thuis op de bank een beetje voor je uit te staren. Pffff wat is het is een saaie dag en je besluit om een rondje te gaan wandelen in het bos. Bomen, vogels, niks bijzonders te ontdekken in het bos. Je besluit terug te keren naar huis, maar als je je omdraait staat daar ineens een konijntje dat je aandacht trekt. 

Je hebt het idee dat het konijntje je iets wilt laten zien. Het konijntje huppelt weg en je besluit om hem te volgen, om te zien waar die je heen leidt. Plots stopt het konijntje. Een gat? Wil je dat ik daar doorheen kruip? Je vindt het maar vreemd en een beetje eng. Toch besluit je om door het gat te kruipen, je kunt op deze saaie dag namelijk wel wat avontuur gebruiken. Eenmaal door het gat heen gekropen tref je niet aan wat je had verwacht. Was dit wel verstandig..? 

Benieuwd hoe het verhaal afloopt? Dat gaan we natuurlijk niet verklappen. De enige manier om daarachter te komen is om zelf door het gat te kruipen. Je kunt de kamer vinden in de Navigator onder ‘Publieke Kamers‘ > ‘Nieuw!‘. Of typ :roomid 38994778 om direct naar de kamer te gaan. Meedoen kan tot en met Vrijdag 1 juli 20:00 uur.

Iedereen ontvangt een leuke konijnenbadge gemaakt door l0wie.

Kom op konijntje, ehm, Habbo’s! 

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.