Donnie Santini en de verdwenen Habbo – Deel 3

Een maand lang zal Habbo in het teken staan van Donnie Santini en de verdwenen Habbo.
Wie is de verdwenen Habbo? En wat is er nu eigenlijk allemaal te ontdekken onder het hotel?
De hele maand juli zal Habbo NL/BE in het teken staan van deze verdwenen Habbo. Elke week zal er een andere opdracht zijn.
Lukt het jouw de verdwenen Habbo te vinden?

Deze week is de 3de week dat we opzoek gaan naar de verdwenen Habbo!

Speluitleg

Stap 1: Open de navigator en ga naar de Donnie Santini of klik hier


Stap 2: Stap op de roller en wacht rustig je beurt af.


Stap 3: Wanneer het jouw beurt is wordt je geteleporteerd naar de Troon. Hier moet je aan Vloerhendel 2 hendelen om Donnie Santini een vraag te laten stellen.

Let op: Je moet dubbel hendelen als er geen vraag komt! 


Stap 4:  Donnie Santini stelt enkele vragen ivm de 2 kasten die in de kamer staan. Beantwoord deze vragen door de coördinaten te geven die je aan de rechterkast ziet!

Om het jezelf makkelijker te maken kan je gerust alle coördinaten na elkaar zeggen dan heb je het altijd juist! Deze zijn namelijk A1 A2 A3 A4 A5 B1 B2 B3 B4 B5 C1 C2 C3 C4 C5 D1 D2 D3 D4 D5 E1 E2 E3 E4 E5

     LINKS                                                                       RECHTS

          


Stap 5: Per vraag dat je beantwoord komt er een beker tevoorschijn. Als je 3 vragen beantwoord hebt en dus alle 3 de bekers tevoorschijn zijn gekomen heb je het spel gewonnen en krijg je een badge!


Stap 6: Ontvang de badge.


Het vervolg van het verhaal:

Donnie Santini denkt aan zijn favoriete droom. Hij ziet zichzelf als een echte rockster tijdens het Palooza Festival in Habbo. Hij staat op het podium met lange blonde krullende lonken haar. Luidkeels zingt hij mee “ER ZIT EEN BADEEND IN M’N BAD EN DE CREDITS ZIJN WEER OP”.
Terwijl hij zich volledig inleeft in deze droom hoort hij wat…

“Alles start met een droom!” *Krrrrrrrrrkkkkk*
“Ga je droom achterna!” *Krrrrrkkkk*
“Als je het kunt dromen, dan kun je het ook waarmaken!” *Krrrrrrrrrkkk*

Donnie Santini opent zijn ogen en ziet de droompoort open gaan. Wat gaat hij vinden achter deze poort?

In het vage licht is een begin van een gang te zien. Aan de muur wappert iets wits. Voorzichtig schuivelt Donnie Santini dichter naar de muur. Een stuk papier met een cijfer. ‘365, wat zou dat betekenen?’ Donnie Santini stopt het papier in zijn broekzak. Het is tijd om de kamer te verkennen..

De ogen van Donnie Santini beginnen te fonkelen. Alle rijkdom die je je maar kon bedenken en moeilijk in het hotel te vinden waren, staan hier even allemaal samen in deze kamer. Hobba tronen in overvloed, vuurdraken in verschillende kleuren. Dit is de droomkamer, hier word al jaren over gesproken, maar niemand wist of deze echt bestond. Zelfs de Hotel managers hebben deze kamer nooit gevonden.

*BAM!*
Achter hem sluit de droompoort. “He, WACHT!!” roept Donnie Santini.

Maar te laat, de droompoort zit muurvast. Er is geen weg terug voor Donnie Santini.

“Laat zien wat je dromen waard zijn en voltooi de opdrachten in deze droomkamer” zegt een stem. “Wat zijn je dromen je waard?’ “Toon het me!”

Donnie Santini kijkt heen en weer en ziet een uitgang die naar boven leidt. Waarschijnlijk de weg om terug naar Habbo te gaan! De enige manier om daar te komen, is om te gehoorzamen en te doen wat de stem hem vraagt.
Het is namelijk de enige uitweg om weer in Habbo te komen!

Maar wie is intussen de verdwenen Habbo? En hoe ontdekte deze Habbo de droomkamer? Lukt het Donnie Santini weer in Habbo te geraken? En waarvoor staat die 365 nu precies?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter