Donnie Santini en de Verdwenen Habbo – Deel 2

Hoofdstuk 2: De Droompoort 

“Terug de donkere tunnel in dan maar.” mompelt Donnie Santini.
Gangen en gangen gaat Donnie Santini door. “Jeetje, hier is ooit een groepsaankoop aan teleporters gedaan zeker?”

Donnie Santini blijft zich door de gangen van het hotel wurmen, op zoek naar de verdwenen Habbo.
Na een paar meter – of was het een paar honderd meter – komt hij aan in een grote ruimte met een reusachtige deur die gesloten was.
Donnie Santini staart vol verwondering. Hij heeft immers al veel ontdekt in en rond het hotel, maar van dit wist hij het bestaan niet af.

Voor de poort staan 3 tronen en naast de poort lijkt er een boodschap te staan met ‘365″. Donnie Santini kijkt verder rond in de kamer. Het lijkt wel een rijkelijke kamer te zijn. Hij ziet een dino ei, een rode vuurdraak, een Habbo Club bank en tronen.

“Hoe open ik in hemelsnaam deze poort” vraagt Donnie Santini zich af.

*Blub* *Hallo!*

Een zoete geur en een luchtig, bubbelend geluid trekt de aandacht. Wat is dat nou weer?, vraagt hij zich af. Ben ik in een stuk kauwgom gestapt? Loopt de hotelriolering hier langs? In het zwakke licht van de lantaarn zoekt Donnie Santini een weg richting het geluid.

Het was de poort. De poort kan praten..? “Neeeee, dat kan toch niet” denkt Donnie Santini. “Als die poort kan praten dan ben ik een gouden droomijsmachine…”

“Proficiat, dan heb je het vast altijd koel” antwoord de poort.
Donnie Santini verstijft.. Die poort.. Die kan echt praten?!

“Ja, je hoort het goed.” “Ik ben een magische deur.”
“Toen het Habbo Hotel gebouwd werd, was ik de poort die buitenstaanders van een afstandje kon houden. Maar sinds de opening van het Habbo Hotel werd ik vergeten en werd ik opgeslagen in deze ruimte onder het hotel.”

Donnie Santini is verbaast, na een flink gesprekje met de poort vraagt Donnie Santini hoe hij de poort kan openen.

“Dat is erg simpel. Achter mij bevindt zich de droomkamer. Daarin vind je rijkdom en geluk.”, “Het enige wat je moet doen is aan je favoriete droom denken.”

Donnie Santini sluit zijn ogen en begint te denken aan zijn favoriete dromen.

Maar zal de poort ook echt open gaan? En wat zal er achter deze poort te vinden zijn? En wat doet die 365 naast de deur?

COMPETITIE

Help met Donnie Santini aan je favoriete droom te denken!

Bouw een kamer met maximum 20 meubels. Dit kan je bijvoorbeeld doen met hulp van de Buildersclub catalogus. Deze kamer moet jouw favoriete droom uitbeelden. Maak van deze kamer een screenshot terwijl jezelf ook in de kamer staat in pyjama en stuur deze naar competition.nl@sulake.com
Vergeet zeker niet je Habbonaam hier bij te vermelden!

Op 29 juli worden de winnaars beloond met een badge. De top 3 krijgt daarnaast nog een speciale prijs! Meedoen met deze competitie kan tot en met Zondag 21 juli 2019.

1 thought on “Donnie Santini en de Verdwenen Habbo – Deel 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter