Doe mee met de Habbo Woordzoeker Game van HabboMix!

Doe mee met de Habbo Woordzoeker Game van HabboMix!

Heey Habbo’s,

Ben jij iemand die graag van puzzelen houdt en woordzoekers, sudoku’s en kruiswoordpuzzels oplost? Dan moet je zeker meedoen met de volgende game van onze fansitepartner HabboMix! Jouw vaardigheid wordt op de proef gesteld, want HabboMix heeft een speciale Habbo Woordzoeker voor jullie gemaakt.

Hoe werkt de Habbo Woordzoeker Game?
HabboMix laat je brein goed kraken, want in de Habbo Woordzoeker zijn acht verschillende woorden verstopt! Zodra je in de kamer bent, wacht je in de rij totdat je aan de beurt bent. Wanneer je in de volgende kamer komt, dan heb je maximaal 2 minuten de tijd om de woorden in het veld te vinden. Alle woorden die je moet zoeken hebben te maken met Habbo. Het is belangrijk dat je in het veld diagonaal, horizontaal en verticaal kijkt, want de woorden zijn goed verstopt! Ook kan een woord omgekeerd verstopt staan. Je kunt de Habbo Woordzoeker met maximaal twee Habbo’s spelen. Slaag jij erin om in je eentje of samen met je medespeler de woordzoeker op te lossen? Dan word je beloond met een gave badge! Tot slot posten wij geen antwoorden van de Habbo Woordzoeker. Zodra het event van HabboMix afgelopen is, dan delen we pas de antwoorden met jullie in dit artikel.

Klik op de afbeelding om naar de kamer te gaan!

 

De badge die je kunt winnen.

 

Geschreven door Guido??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.