Doe mee met de Habbo Instagram-competitie (30e keer)

Doe mee met de Habbo Instagram-competitie (30e keer)

Spotlight aan!

Hey Habbo,

Voor de 30e keer organiseert Habbo een Instagram-competitie! Met deze competitie kan je op een eenvoudige manier een badge in de wacht slepen. Er wordt van je verwacht dat je onder het Instagrambericht van Habbo, een emoji post. Vervolgens kiest Habbo uit alle reacties de 30 winnende inzendingen. Deze geluksvogels ontvangen een vouchercode in een privébericht waarmee ze de gewonnen badge in het hotel kunnen ophalen. De dag na de competitie staan de winnaars al in de schijnwerpers.

Om mee te doen aan de competitie zijn er een aantal spelregels:

  • Slechts één Habbo-account is toegelaten om deel te nemen. Meerdere zijn streng verboden.
  • De gewonnen badge die je kan verdienen hangt af hoe vaak je de Habbo Instagram competitie hebt gewonnen. De allereerste keer ontvang je een bronzen, win je nadien nog een keer dan komt er een zilveren badge bovenop. Tenslotte kan je een gouden bemachtigen indien je meermaals de competitie wint.
  • De winnaars krijgen een privébericht van Habbo op Instagram. Vanaf dan gaan de 24 uur in om op dit bericht te reageren met je Habbonaam en het hotel waar je in speelt. Indien je niet tijdig zou kunnen reageren vervalt het recht op de winnende badge! Snel zijn is de boodschap!

https://www.instagram.com/p/B_b8Sx0AS6p/?igshid=1pvg7x00998hp

Volg Habbo NL/BE ook op social media!

Habbo
  HabboNL
 @Habbo_Staff
@habbooffical

Geschreven door EmanuelDemuynck

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.