Doe mee met de Habbo Instagram-competitie (31e keer)

Doe mee met de Habbo Instagram-competitie (31e keer)

Heey Habbo’s,

Doe mee met de Habbo Instagram-competitie (31e keer), waarbij je eenvoudig kans kunt maken op een badge! Het is de bedoeling dat je onder het Instagram-bericht van Habbo een emoji post. Vervolgens kiest Habbo uit alle reacties 30 winnaars. Zij ontvangen een vouchercode in een privébericht waarmee ze hun badge in het hotel kunnen claimen. Habbo maakt de winnaars de volgende werkdag bekend!

Aan deze competitie zijn de volgende regels verbonden:

  • Het is niet toegestaan om met meerdere Habbo-accounts deel te nemen. Je kunt slechts meedoen met één Habbo-account.
  • De badge die je krijgt, hangt af of je al eerder een Habbo Instagram-competitie hebt gewonnen. Habbo’s die voor het eerst winnen, ontvangen de bronzen badge. De Habbo’s die de bronzen badge al hebben en opnieuw een competitie winnen, krijgen de zilveren badge enzovoorts.
  • Habbo stuurt de winnaars een privébericht op Instagram. Vervolgens heb je 24 uur de tijd om op het bericht van Habbo te reageren met jouw Habbonaam en het hotel waar je speelt. Wanneer je niet tijdig reageert, dan vervalt jouw recht op de winnende badge!

  

https://www.instagram.com/p/CCiNjDuHkiq/?utm_source=ig_web_copy_link

Volg Habbo NL/BE ook op social media!

Habbo
 HabboNL
@Habbo_Staff
@habbooffical 

Geschreven door Guido??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.