Doe mee met de Habbo Instagram-competitie! (7e keer)

Heey Habbo’s,

Voor de zevende keer houdt Habbo dezelfde Instagram-competitie, waarbij je eenvoudig kans kunt maken op een badge! Het is de bedoeling dat je onder het Instagram-bericht van Habbo een emoji post. Vervolgens kiest Habbo uit alle reacties 30 winnaars. Zij ontvangen een vouchercode in een privébericht waarmee ze hun badge in het hotel kunnen claimen.

Aan deze competitie zijn de volgende regels verbonden:

  • Het is niet toegestaan om met meerdere Habbo-accounts deel te nemen. Je kunt slechts meedoen met één Habbo-account.
  • De badge die je krijgt, hangt af of je al eerder een Habbo Instagram-competitie hebt gewonnen. Habbo’s die voor het eerst winnen, ontvangen de bronzen badge. De Habbo’s die de bronzen badge al hebben en opnieuw een competitie winnen, krijgen de zilveren badge enzovoorts.
  • Habbo stuurt de winnaars een privébericht op Instagram. Vervolgens heb je 24 uur de tijd om op het bericht van Habbo te reageren met jouw Habbonaam en het hotel waar je speelt. Wanneer je niet tijdig reageert, dan vervalt jouw recht op de winnende badge!

Let op: Habbo heeft geen tijdspad benoemd bij deze competitie. Daarom is het advies om zo snel mogelijk op hun Instagram-bericht te reageren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter