De Habbo Helpers Quiz – Habbo Openbare ruimtes

De Habbo Helpers Quiz – Habbo Openbare ruimtes

De Helpers van het Habbo Helpcentrum zijn er dagelijks om al je vragen te beantwoorden, maar nu is het jouw kans om te schitteren! De gloednieuwe Helpers Quiz is ontworpen door de Helpers om jouw kennis over de Habbo Openbare ruimtes te testen en te verbeteren. Van de bots tot de verborgen functies van ruimtes en de glinsterende items die erin staan – de vragen zijn zo divers als de Habbo-gemeenschap zelf!

Hoe doe je mee?
Het is eenvoudig! Ga naar het Habbo Helpcentrum 2.0 en laat je verrassen door de poll die de Helpers Quiz onthult. Je vindt de quizkamer in de Navigator onder “Nieuw” of gebruik de volgende roomid: 39381928. Als kers op de taart ontvang je een prachtige badge als beloning voor het juist beantwoorden van alle vragen! Wacht niet te lang, want de quiz is alleen beschikbaar tot 23 november!

Dus waar wacht je nog op? Ga naar het Habbo Helpcentrum, zoek de Helpers Quiz en laat de wereld zien dat jij een echte Habbo-expert bent! Veel plezier en succes!

spromo_helperscentrum

Geschreven door Chindy

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.