De Griekse Offers Game 1

Heey Habbo’s,

Vandaag heeft Habbo de Griekse Offers Game 1 geopend. Ben jij al klaar voor enorme uitdagingen? Lees dan gauw verder! In dit artikel leggen wij jou uit hoe het eerste spel werkt.


Stap 1:  Ga naar De Griekse Offers Game 1 kamer van Filomiena.


Het spel: Bij het eerste Griekse Offers-spel is het meteen noodzaak om je krachten te bundelen met de andere Habbo’s. Rechts van de timer vind je vier Puzzle Boxen, waarbij iedere Puzzle Box verbonden is aan een kleurtegel. Het is de bedoeling dat je samenwerkt en de Puzzle Boxen naar de juiste kleurtegel toebrengt. Hiervoor heb je met jouw team slechts 3 minuten de tijd. Indien het jouw team lukt om binnen de tijd deze opdracht te voltooien, dan verschijnen er twee hendels bij de Lila Rozenpilaren. Wees snel, want de hendels zijn ongeveer 12 seconden zichtbaar.

Stap 2: Zodra je de hendel hebt overgehaald, dan moet je door de Bos Telepoort naar de volgende kamer.


Stap 3: Je bent nu in de Griekse Offers Game 2 kamer. Om de badge in ontvangst te nemen, moet je Bobbasap uit de machine halen. Zie de gemarkeerde gedeelte op de onderstaande afbeelding. Voor het vervolg van de Griekse Offer Games: houd onze website in de gaten voor het laatste gamenieuws!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter