De fansites vieren 15 jaar Habbo NL/BE!

Howdy Habbo’s!

Vandaag bestaat Habbo NL/BE 15 jaar en dat wordt door onder andere Habbofever en Habbomix gevierd!
Beide fansites staken de hoofden bij elkaar om je terug te brengen naar de begin jaren van Habbo NL/BE.

Habbofever neemt je mee naar het Habbo Lido. Daar vind je de vroegere bot Xandra van het Habbo Lido terug en verwelkomen alle hotel managers die ooit werkte voor Habbo NL/BE je maar al te graag en kijken ze mee naar jouw duik op de duikplank van het Habbo Lido!
Er vallen 2 badges te verdienen. Eentje door middel van een duik te nemen van het Habbo Lido, hier ontvang je een nostalgische badge en eentje door middel door mee te doen met de quiz die in de kamer verschijnt.

Habbomix daarin tegen neemt je mee naar het beroemde spel Battle Ball. Battle Ball was vroeger één van de populairste inside games op Habbo. Herontdek met Habbomix weer de oude Battle Ball lounge waar dat je een ticket kunt nemen en dan in de wachtruimte gezet wordt waar je wacht op tegenspelers en de start van het volgende potje Battle Ball. Je wint een leuke badge en als je de winnaar bent tijdens de Battle Ball ronde ontvang je ook nog als enigste een panda van de maand erbovenop!

Speluitleg:

1. Ga naar het Habbo Lido van Habbofever of klik hier


2. Wanneer je de kamer betreed verschijnt er een pop up om mee te doen met de quiz. Indien je deze op een later tijdstip eens wilt doen klik je op “later”. Indien je de quiz doet, moet je 10 vragen beantwoorden. Indien je ze correct beantwoord hebt zul je op het einde van de week een badge ontvangen. De antwoorden op je vragen vind je door hier te klikken, hier, hier, hier en hier.

Alle vragen juist? Je ontvangt binnenkort dan deze badge:


3. Klaar met quizen? Tijd voor een frisse duik te nemen in het nostalgische Habbo Lido.
Neem een ticket uit de ticketmachine en de rest zal van zelf gebeuren.

Je ontvangt volgende badge:


4. Ga naar de kamer van onze fansite partner Habbomix.nl voor een potje nostalgisch Battle Ball of klik hier


5. Neem een ticket en wacht je beurt af tot het jouw beurt is voor een potje Battle Ball!
De wachttijd bedraagt per maximum 4 habbo’s die door kunnen naar de arena 3 minuten. Teruglopen is verboden, dan word je namelijk uit de rij gezet.
Nadat je door de teleporter bent gegaan kom je in de arena terecht en is het de bedoeling dat je de meeste vakjes kleurt van de kleur waarmee jij speelt.
Alle deelnemers ontvangen deze badge:

De winnaar ontvangt daarboven op ook nog eens deze panda:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter