De Ambassadeurs zoeken hulp!

Het Habbo Ambassadeursteam bestaat op dit moment uit 10 Habbo’s. Helaas voor iedereen die graag Ambassadeur wilt worden, die zoeken ze niet. Wel zijn de Ambassadeurs op zoek naar wat extra hulp, wellicht dat jij ze graag een handje wilt helpen.

Ben jij een actieve Guardian, weet jij alle ins and outs van Habbo en vind je het leuk om Habbo’s te helpen? Dan is deze taak jou op de buik geschreven. De Ambassadeurs staan namelijk te popelen om samen te werken met de Guardians.

Zoals je weet is de Ambassadeurs Hub de plek waar nieuwe Habbo’s met hun vragen terecht kunnen en een Ambassadeur te woord kunnen staan. Helaas kan er in de openbare ruimte niet altijd een Ambassadeur aanwezig zijn, omdat de Ambassadeur naast Habbo’s te woord staan nog meer werkzaamheden heeft. Daar wilt Habbo graag verandering inbrengen en daarom zoeken ze jou!

Dus, ben jij actief als Guardian, weet jij alle ins and outs van Habbo, vind jij veiligheid en onpartijdigheid ook zo belangrijk en sta je graag nieuwe Habbo’s te woord? Dan is dit jou kans om te solliciteren om achter de helpdesk te staan in de Ambassadeurs Hub!

Je kunt jouw sollicitatie invullen in de Ambassadeurs Hub op het Forum Meubi. Vertel in je sollicitatie waarom Habbo juist jou zou moeten kiezen om mee te doen aan dit gloednieuwe project. Je kunt solliciteren t/m Woensdag 1 mei, daarna zal het sollicitatieforum gesloten worden.

Heel veel succes allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter