[CWR] Tokio Pinguïn Game

[CWR] Tokio Pinguïn Game

De gehele maand december zullen we Kerst games kunnen spelen! Dit jaar net iets anders dan voorafgaande jaren. Namelijk niet van 1 tot 26 december een game, maar om de ‘x’ aantal dagen een game die in het teken staan van de nieuwe pinguïns! En daar horen natuurlijk ook super schattige pinguïns badges bij! Vandaag is de eerste game geopend.

Dit jaar heeft de Kerstman wat extra hulp gekregen van zijn pinguïnvrienden. Ze komen uit alle hoeken van de wereld om de Kerstman te helpen alle cadeautjes op eerste Kerstdag te bezorgen. Sommige pinguïns hebben wat problemen gehad om naar het Winter Resort te komen en hebben wat hulp nodig om hun weg te vinden. Help de pinguïns met hun taak om ervoor te zorgen dat ze op tijd bij het resort aankomen.


Stap 1: Ga naar de kamer: [CWR] Tokio Pinguïn van Filomiena.

Stap 2: Sluit aan in de rij en wacht tot je aan de beurt bent.

Stap 3: Ga op alle kleurtegels staan en stap eraf als ze groen kleuren. Onderweg moet je de tanuki’s ontwijken. Als je wordt geraakt begin je weer bovenaan op de piste.

Stap 4: Haal de vloerhendel over om het hekje te openen.

Stap 5: Ga in de sauna zitten.

Stap 6: Neem een frisse en snelle duik in de hottub.

Stap 7: Neem een warme choco uit het cacao vat.

Stap 8: Ga voor Tokio Pinguïn staan en zeg klaar.

Stap 9: Ga door de klimtouw teleport. (Deze staat rechts onder in de hoek)

Stap 10: Haal de vloerhendel over, dubbelklik op de koffiemachine en ga op de besneeuwde rots staan. Ga daarna op het stoeltje zitten voor de open haard om je badge en prijzen te ontvangen.

Badge:

Habbo Xmas 2022 – Tokio Pinguïn

Prijzen:
2x  + 2x  + 1x
De kleine kerstboompjes zijn crafting items. De normale voor het rendier en de besneeuwde voor de pinguïn.

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.