[CWR] Slaperige Pinguïn Game

[CWR] Slaperige Pinguïn Game

De gehele maand december zullen we Kerst games kunnen spelen! Dit jaar net iets anders dan voorafgaande jaren. Namelijk niet van 1 tot 26 december een game, maar om de ‘x’ aantal dagen een game die in het teken staan van de nieuwe pinguïns! En daar horen natuurlijk ook super schattige pinguïns badges bij! Vandaag is de tweede game geopend.

Zoals verwacht konden de slaperige pinguïns hun reis om de Kerstman te ontmoeten niet voltooien zonder even te stoppen voor een dutje. Zoek de pinguïns die zich in de tenten verstoppen en stuur ze op pad.


Stap 1: Ga naar de kamer: [CWR] Slaperige Pinguïn van Filomiena.

Stap 2: Sluit aan in de rij en wacht tot je aan de beurt bent.

Stap 3: Je hebt 30 seconden de tijd voor deze game. De bedoeling is dat je 3 pinguïns vindt. Je hebt hiervoor 5 kansen. Stap op de gekleurde blokken om de tenten op te tillen waar je denkt dat een pinguïn zit. Stap daarna op de groene kleurtegel om je badge en prijzen te verzamelen.

Badge:

Habbo Xmas 2022 – Slaperige Pinguïn

Prijzen:
2x  + 2x  + 1x

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.