Credits en Diamanten Kortingsactie op Habbo NL/BE!

Ka-ching ka-ching!

De 50% Credits kortingsactie op Habbo NL/BE is weer terug van weggeweest! Zodra je inlogt in het hotel,  krijg je automatisch een advertentie in beeld over de aanbieding. Je kunt vanuit het venster de Habbo Winkelpagina openen. Op de Habbo Winkelpagina krijg je een van de onderstaande deals in beeld. Gebaseerd op je uitgavepatroon op Habbo krijgen de ‘big spenders’ een ‘grote’ aanbieding voor 11,99 waarmee je nu tijdelijk 220 Credits + 220 Diamanten ontvangt in plaats van 110 Credits + 110 Diamanten. Habbo’s die wat minder besteden in het hotel krijgen een andere ‘kleine’ 50% korting aanbieding van € 1,99 voor 40 Credits + 40 Diamanten (technisch gezien zou je daar voor 20 Credits + 20 Diamanten ontvangen).

Per Habbo-account kun je drie keer de ‘grote’ aanbieding aanschaffen OF één keer de ‘kleine’ aanbieding. Nadat de aanbieding verschijnt, is deze 48 uur beschikbaar. Tot slot is het nog belangrijk om te weten dat je 120 Diamanten extra van Habbo krijgt wanneer je minstens 120 Credits of meer hebt gekocht.

Wil je nou nóg meer inslaan voor de lange termijn na het maximum gebruik van deze actie? Dan kan je zelfs de actie stapelen door de alternatieve kortingsacties te gebruiken vanuit de mobiele Habbo app. Hetzelfde is ook hier van toepassing: nadat de aanbieding verschijnt is deze 48 uur beschikbaar. De grote uitgevers krijgen de aanbieding van 120 Credits + 120 Diamanten voor € 10,99  (normaal 95 Credits en 95 Diamanten) en de zuinigere Habbo’s zien de aanbieding van 90 Credits + 90 Diamanten voor € 5,49 (normaal 45 Credits en 45 Diamanten voor dat bedrag).

 

Pfoe! Dat waren een hoop cijfertjes. Volgen jullie het nog?! Een overzicht van alle acties is te zien aan het einde van dit artikel (screenshots door Haaiii3).

Één ding is zeker: je hebt hier te maken met een goede deal die voorlopig niet meer terug zal keren. Schiet op, want de aanbieding is weer weg voordat je het weet!

 

Desktop Acties:

Mobiele Acties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter