Comeback: HabboLympix Gymzaal Bundel

Comeback: HabboLympix Gymzaal Bundel

Sinds vanmiddag vind je weer een oude bundel terug in de Catalogus, namelijk de HabboLympix Gymzaal bundel. De bundel was voor de eerste keer te koop in 2016 en maakte in augustus 2021 pas zijn eerste comeback. Nu, een klein jaartje verder, heeft de bundel zijn 2e comeback gemaakt.

Houd jij van sporten en blijf je graag goed in shape? Dan is deze bundel voor jou op het lijf geschreven! Deze bundel bevat namelijk alle attributen die ook in de sportschool te vinden zijn.

Je kunt deze bundel vinden in de Catalogus onder het kopje ‘Meubi‘ -> ‘Bundels‘ -> ‘HabboLympix Gymzaal Bundel‘. Deze bundel kost 99 Credits via de Catalogus of €5,00 via de Habbo Winkel Pagina. De HabboLympix Bundel is te koop tot en met Maandag 3 oktober 13:00 uur, daarna wordt het tijd om te griezelen in Habbo.. Ben jij er klaar voor of moet je nog voorbereidingen treffen?

Inhoud van de bundel:
12x Gele Base Vloer
12x Bruine Base Vloer
8x Zwart/geel USVA Kleed
7x Glazen Kamerscherm
6x Habbolympix Beach Vlag
3x Habbolympix Pilaar
3x Paard met Bogen
2x Gewichtenrek
2x Gewichtjes
2x Brotein Poeder
2x Braziliaanse Huisplant
1x Workout Bank
1x Hardloopmachine
1x Hi-tech Crosstrainer
1x Sport Trampoline
1x Atletiek Balk

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.