Comeback: Banketbakkerij Bundel

Comeback: Banketbakkerij Bundel

Er is weer een oude bundel teruggekeerd in de Catalogus. Deze keer is het wel een redelijk oudje. De eerste keer dat deze bundel te koop was, was namelijk in 2017. Daarna maakte die in 2020, 2021 en 2022 al een comeback. Nu, in 2023, maakt die zijn 4e comeback al. Warm lopen doen we echter nog steeds wel van deze bundel, want de bundel bevat heerlijke warme broodjes, soepen en andere zoetigheid. We hebben het natuurlijk over de Banketbakkerij Bundel.

Je kunt deze bundel vinden in de Catalogus onder het kopje ‘Meubi‘ -> ‘Bundels‘ -> ‘Banketbakkerij Bundel‘. Al dit lekkers is te koop in de Catalogus voor 99 Credits of via de Habbo Winkel Pagina voor €5,00. Koopje!

De Banketbakkerij bundel is te koop tot en met woensdag 5 april 13:00 uur. Bij aankoop ontvang je een andere badge dan bij de vorige Banketbakkerij bundels.

Inhoud van de bundel

8x Cafe Muur
3x Cafe Deur
3x Cafe Vloerkleed
2x Theeplant
4x Cafe Fauteuil
2x Cafe Tafel
1x Cafe Koffietafel
20 x Cafe Vloer
3x Bord met Froyo
3x Bord met Roombroodjes
3x Bord met Japanse Rijstcakejes
4x Bord met Donuts
1x Dienstmeisje Laarsjes
1x Cafe Toonbank
1x Dienstmeisje Juk
1x Dienstmeisje Haarlint

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.