Bohemian Festival Campagne

Een nieuwe maand, een nieuwe campagne. Juni staat helemaal in het teken van een Zomers Bohemian Festival. Nieuwe kleding, crafting, de nieuwe Bohemian Festival Meubi-lijn, zeldzaamheden, een LTD, bundels en natuurlijk nog veel meer!


Kleding:
Later deze maand, waarschijnlijk morgen, zal de nieuwe Bohemian Festival Kledinglijn worden toegevoegd aan de catalogus.

Craften:
Sommige kleding kun je alleen verkrijgen door middel van te craften. Om één van de vier basis set items te maken, heb je één van de vier patroonboeken, Ambachtelijke Naai spullen en een Ambachtelijke Naaidoos (craft-tafel) nodig. Zoals je kunt zien in de onderstaande afbeelding kan elk van de vier basis setjes kledingitems worden geüpgraded naar een luxere versie! Ook zijn bepaalde meubels kleurbaar.

Zeldzaamheden:
– Lady Gaia
– Glimmende Uil
– Regenboog Krullen
– Regenboog Zonnebril?

In de loop van deze maand worden er ook zes verzamelbare Festival Schedels uitgebracht. Elke schedel heeft een eigen badge en is alleen voor 24 uur beschikbaar. En er is meer: als je ze alle zes verzamelt, word je beloond met een speciale zevende badge: de Schedel Verzamelaars Badge!

LTD:
– Grace de Alpaca

Bundels:
Nieuw: Boho Straatmarkt Bundel
Nieuw: Music Da’Beach Bundel
Oud: Gezonde Kantine Bundel
Oud: Fashion Week Catwalk Bundel

Bohemian Festival Meubilijn:
Je vindt de gehele Bohemian Festival Meubilijn nu in de catalogus!

Shalimar Meubilijn:
Habbo heeft de Shalimar Meubilijn voor deze maand terug toegevoegd aan de catalogus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter