BAW Xmas Event – Spel 3

BAW Xmas Event – Spel 3

*Trekt bokshandschoenen aan…* *Watte????!!!* *oh… Het is Boxing Day vandaag, geen boksmatch* *Slaat teleurgesteld op punchbal die daarna recht in het gezicht terug aankomt…*

Welkom Habbo’s

Vandaag (26 december 2018) is het Tweede Kerstdag, vooral in het Verenigd Koninkrijk wordt deze dag gevierd als ‘Boxing Day’. Eveneens is het 3e spel van het BAW Xmas Event geopend. In dit artikel krijg je uitleg over hoe het 3e spel in zijn werk gaat. Gedurende dit BAW event kun je in totaal 4 badges behalen. In een overzicht kan je de andere artikels van de voorgaande games van dit event terugvinden. Klik hier om naar de uitleg van de andere games te aan.


Stap 1: Ren op je rendiersloffen naar de kamer ‘BAW XMAS – Rode Plein‘ (eigenaar K. Erstsok … euh Filomiena)


Stap 2: Holder de bolder! Begeef je snel naar de Zolder (Teleport natuurlijk). Om er te geraken ga je op de poedersneeuw staan. Deze teleporteert je naar een andere poedersneeuw, dubbelklik vervolgens op de Zolder Teleport om binnen te gaan.


Stap 3: Binnen geraakt zonder natte voeten??? Veeg dan maar eerst je voeten!! Loop naar de linker onderhoek van de kamer en stap op de pijlplaat. Dit droge meubelstuk teleporteert je naar de ringplaat. Stap met je pas schoongemaakte schoenen op de rode roller om in de rij aan te sluiten.


Stap 4: Het spel begint zodra de timer op 0:00 springt. Durf je eerder te gaan dan ontvang je gratis straftijd!! (grap) Met behulp van pijlplaten kan je de Anna Bot laten lopen naar de rood omcirkelde cadeau’s. Deze verzamelde cadeau’s verschijnen op de ringplaten bij de kussens. Je moet in totaal 5 cadeau’s verzamelen binnen 1 minuut en 30 seconden om de game te winnen. Lukt je dit niet dan wordt je terug naar de rij geteleporteerd. Wist je dat de Anna Bot ook kan dansen en je gratis drinken serveert tijdens de game?? (grap)

Zodra je alle cadeau’s hebt verzameld, verandert de rode kleurplaat naar een groene kleurplaat. Stap er snel op om je badge in ontvangst te nemen. Gefeliciteerd game over!!!


Natuurlijk wil je na al je straftijd, natte voeten en muisarm van al dat klikken weten welke badge je nu behaald hebt… Dat zeggen we lekker toch niet!!

BAW Xmas – Kerstshoppen

Geschreven door EmanuelDemuynck

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.