BaW – Ga op stap met Frank en Piccolo

BaW – Ga op stap met Frank en Piccolo

Het Builders at Work team, bestaande uit: Jenneben, Haaiii3 en BirdieBrain hebben weer een nieuw event voor jullie in petto! Lees snel verder..

Deze maand stappen Frank en Piccolo in de trein om verschillende leuke uitstapjes te maken. Ga jij met ze mee?

Vandaag hebben Frank en Piccolo besloten om de trein te pakken naar de midgetgolf baan. Zij zullen het enorm leuk vinden als jij ook de trein pakt naar de midgetgolf baan en hen daar ontmoet. Heb jij goede beheer skills om de midgetgolf bal in de hole te krijgen en kun jij Frank en Piccolo verslaan? Test het nu!

Later deze maand zullen Frank en Piccolo ook nog andere uitstapjes maken. Wanneer de tele naar de volgende kamer open gaat en of de midgetgolfbaan dan sluit, is niet bekend. Wij raden je dus aan om niet te lang te wachten, voordat de trein besluit met rijden naar de midgetgolfbaan.


Stap 1: Ga naar de kamer: ‘BaW 2021 – Station‘ van Filomiena om de trein te pakken.

Stap 2: Ga door de teleport.

Stap 3: Sluit aan in de rij en wacht tot je aan de beurt bent.

Stap 4: Je hebt 2 minuten de tijd voor 4 midgetgolf banen. Breng de bal naar de zwarte cirkel en stap daarna op de groene kleurtegel om door te gaan naar de volgende hole.

Stap 5: Ga door de teleport.

Stap 6: Sluit aan in de rij en wacht tot je aan de beurt bent.

Stap 7: Je hebt 2 minuten de tijd voor 3 midgetgolf banen. Breng de bal naar de zwarte cirkel en stap daarna op de groene kleurtegel. Let op: Als je het niet haalt word je verkeerd geteleporteerd. Zeg :exit om terug te teleporteren naar de rij.

Hole 7 is een aparte. Hierbij moet je de bal op de banzai teleport krijgen en geluk hebben dat de bal teleporteerd naar het volgende deel.

Wanneer je op de laatste groene kleurtegel stapt, zul je beloond worden met een lichtgroene capybara van de maand november:

Stap 8: Ga door de teleport.

Stap 9: Sluit aan in de rij en wacht tot je aan de beurt bent.

Stap 10: Je hebt 2 minuten de tijd voor 3 midgetgolf banen. Breng de bal naar de zwarte cirkel en stap daarna op de groene kleurtegel.

Wanneer je op de laatste groene kleurtegel stapt, zul je beloond worden met een leuke badge:

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.