BaW – Ga op stap met Frank en Piccolo (Deel 3)

BaW – Ga op stap met Frank en Piccolo (Deel 3)

Het Builders at Work team, bestaande uit: Jenneben, Haaiii3 en BirdieBrain hebben weer een nieuw event voor jullie in petto! Lees snel verder..

Deze maand stappen Frank en Piccolo in de trein om verschillende leuke uitstapjes te maken. Ga jij met ze mee?

Vorige week gingen Frank en Piccolo naar het winkelcentrum en de week daarvoor zijn ze gaan midgetgolfen. Vandaag staat er voor hen en jou weer een nieuw avontuur te wachten: een dagje naar het circus!

Leuke acrobaten, een enge clown, nee, deze keer zijn er wilde dieren uit het circus ontsnapt! Aan jou de moeilijke taak om de dieren terug naar kooi te brengen, voordat de toeschouwers binnen komen en er ongelukken gebeuren.


Stap 1: Ga naar de kamer: ‘BaW 2021 – Station‘ van Filomiena om de trein te pakken.

Stap 2: Ga door de teleport.

Stap 3: Sluit aan in de rij en wacht tot je aan de beurt bent.

Stap 4: Haal de vloerhendels over om de Frank beelden uit de kooien te doen verdwijnen. Zorg er vervolgens voor dat de dieren je blijven volgen, zodat je ze terug kunt brengen naar hun kooi. Wanneer de Demonische Frank jou raakt, zullen alle dieren weer vrij zijn. Je hebt 3 minuten de tijd om de dieren terug te steken in hun kooi.

Je wordt beloond met onderstaande badge:

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.