BaW: Frank gaat Verhuizen – Game 1

BaW: Frank gaat Verhuizen – Game 1

Beste Habbo’s, ben jij een echte Bob de Bouwer? Pak dan je gereedschapskist erbij en trek je beste klus-outfit aan, want wij gaan klussen in Habbo!

Help Frank mee om zijn huis weer picobello te maken! Het BAW heeft al een mooie start voor Frank gemaakt. Nu heeft hij alleen jouw hulp nodig. Bezoek het huis van Frank en speel vanaf vandaag het eerste spel en maak kans op coole badges (gemaakt door Skyrex en .:Pink-Girl:.)

Je vindt de kamer in de Navigator onder “Nieuw” of via :roomid 39384528. Houd deze kamer in de gaten want je zult de komende tijd meerdere taken van Frank krijgen.

Verhuis Data:
maandag 27 maart:
Verhuizing
donderdag 30 maart: Kamers verbouwen
maandag 3 april: Tuin verbouwing
donderdag 6 april: Housewarming


Stap 1: Ga naar de kamer: BaW – Frank’s Verhuizing van Filomiena. Let op: in de kamer verschijnt een poll die je nodig hebt als je mee wilt doen met de competitie. Klik op ‘later’ en niet op ‘cancel’, want dan zal de poll niet terugkeren.

Stap 2: Ga door de teleport.

Stap 3: Sluit aan in de rij en wacht tot je aan de beurt bent. Als het de druk is in de kamer, typ dan :tp2 of :tp3 om naar een andere kamer te gaan waar het (misschien) minder druk is.

Stap 4: Je hebt 10 minuten de tijd voor dit spel. Frank is moeilijk en wilt perse als eerste de rode bank uit de verhuiswagen hebben. Maak de weg vrij door de overige meubeltjes te verplaatsen met de pijlplaten. Klik op de hendel om te veranderen van meubel. De blokhut lamp in de hoek van de verhuiswagen kun je niet verplaatsen.

Je ontvangt onderstaande badge en Citrien Baby Pinguïn:
 +

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.