BAW-Event: Habbo School – Computer- en Gymles

BAW-Event: Habbo School – Computer- en Gymles

Heey Habbo’s,

Heb jij goed opgelet tijdens wiskunde en scheikunde eerder deze week? Vandaag gaan de lessen verder in het computerlokaal en de gymzaal.


Stap 1: Ga naar de Habbo School 2019 – Ingang kamer van Filomiena.

Stap 2: Ga op de hotel fundering staan om de school te betreden. Ga vervolgens door de teleport om naar de klaslokalen te gaan.

 

Stap 3: Ga door de teleport bij nummer 3.


Stap 4: Je komt aan in het computerlokaal. Zoals je ziet is het lokaal niet op orde. Stoelen staan verspreid over het lokaal en er zweeft ergens een laptop over de grond. Aan jou de taak om het lokaal op te ruimen, zodat je jouw weg kunt vervolgen naar de gymzaal. Ga op iedere stoel zitten dat verkeerd staat, zodat iedere stoel weer netjes aan het schoolbureau wordt geschoven. Als je de laptop ziet verplaatsen over de vloer, dan moet je er vlak naast gaan staan zodat de laptop weer op het schoolbureau komt te staan. Indien jij erin slaagt om deze opdrachten goed uit te voeren, dan gaat het zolderhekje open en kun je op weg naar de gymzaal!

 


Stap 5: Je bent nu aangekomen in de gymzaal! Het parcours bestaat uit vijf onderdelen die wij stap voor stap met je gaan doornemen.

Onderdeel 1: Het is de bedoeling dat je via de trampolines de overkant bereikt. Het is een pittige start, want drie trampolines verplaatsen zich van positie. Wanneer je op een trampoline staat die van positie wisselt en vervolgens op de grond valt, dan moet je opnieuw met dit onderdeel beginnen.

Onderdeel 2: Het is de bedoeling dat je via de Atletiek Balken de overkant bereikt. Let ook hier op dat de Atletiek Balken bewegen. Wanneer je misstapt, dan moet je opnieuw aan dit onderdeel beginnen. Wanneer je de overkant haalt moet je via de Paard met Bogen richting de gymzaalbanken lopen.

Onderdeel 3: Het is de bedoeling dat je via de gymzaalbanken de overkant bereikt.

Onderdeel 4: Vervolg je weg richting de hendels. Slechts één hendel zorgt ervoor dat de gemarkeerde groene eenrichtingspoorten in de juiste positie staan. Wij hebben de route gemarkeerd door de betreffende groene eenrichtingspoorten te nummeren. Het is de bedoeling dat je door deze gemarkeerde eenrichtingspoorten loopt om vervolgens aan te kunnen komen bij het laatste onderdeel. De afbeelding hieronder geeft de juiste positie van de eenrichtingspoorten. Wanneer je door de laatste gemarkeerde eenrichtingspoort loopt, dan kom je in de wachtrij terecht voor het laatste onderdeel.


Onderdeel 5: In het laatste onderdeel is het de bedoeling dat je sneller bent dan de Personal Coach. Je hebt slechts 35 seconden de tijd om de Personal Coach sneller af te zijn. Je kunt echter vertraagd worden door de obstakels die je onderweg tegenkomt. De oplossingen zijn als volgt om de obstakels uit de weg te ruimen:

  1. Ren over de Habbo-lympix Horden.
  2. Loop vervolgens over de liggende stenen heen. Je kunt vertraagd worden wanneer je niet snel genoeg klikt, omdat je anders op de steen blijft zitten. Wanneer je de eerste liggende steen raakt, zorg er dan direct voor dat je de tweede liggende steen aanklikt. Hierdoor kun je in een keer doorlopen.
  3. Haal de hendel in de hoek over om de Rots steentjes op te ruimen uit het veld.
  4. Klik aan de onderkant van de Groene Swiss Ball om te gaan zitten. Klik daarna direct door, zodat je vlot door kunt doorlopen.
  5. Bij dit gedeelte kun je soms direct doorlopen, want de weg kan tijdelijk versperd worden wanneer de Banzai Pyramide uit de grond verschijnt.


Wanneer je met succes alle onderdelen hebt voltooid, dan word je beloond met de Gymles Behaald badge.

Geschreven door Guido??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.